• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dobre Dota...:tak::-D:-D

A ja czekam na lozko Oliwiera, wiecie to lozko- samochod....dzis wlasnie maja przywiezc. Najpierw powiedzieli, ze zadzwonia, ale na razie cisza....
No nic, posprzatalam z nudow, teraz piore, tzn pralka pierze, a tak to nuda takie czekanie.....:baffled:

Edit- z dostawcami na golebia, hmm nie wiem, zaproponowac moge, ale co oni na to, to nie wiem.....

reklama
dota dobre :-D
też wam coś dam do przeczytania

Przychodzi facet do lekarza.
- Panie doktorze, strasznie bolą mnie bimbole.
- Niech się pan rozbierze, obejrzymy (ogląda).
- Hmmm... Nie wiem co to może być, trzeba będzie zrobić badanie krwi i moczu. Ma pan tu skierowanie do laboratorium, przyjdzie pan pojutrze z wynikami badania.
Facet poszedł do tego laboratorium, zrobił badania, odebrał wyniki..
Następnego dnia siedzi z kumplem w barze i opowiada mu jak go te bimbole bolą i że jutro idzie do lekarza z wynikami. Kumpel - jako że kiedyś troche się interesował medycyną - mówi:
- Słuchaj, ja się na tym trochę znam, pokaż mi te wyniki z laboratorium, ja ci już dzisiaj powiem co ci jest.
Obejrzał uważnie te karteluszki z laboratorium.
- Uuuuu, stary, prze****** masz... Zobacz co ci tu napisali!!!
- ?
- AB.
- Co to znaczy?
- Amputować Bimbole... Ale to jeszcze nie koniec złych wieści, patrz, tu dalej jest napisane Rh+.
- Czyli?
- Razem z chu*em.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry