• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dota- no bo w sumie jutrzenaka ma blizej do gor niz do morza, to moze na koze, albo jeszcze cos innego. ja nie wiem, jutrzenki musisz spytac. :-D

Julka tak:tak: duza juz dziewczynka....:tak::tak::tak:

dziewczyny dziewczyny coś tu się gruchająco zrobiło:-D:-D:-D:-D:-D
świetne kawały:-D:-D:-D:-D
a ja dalej nie wiem jak się wkleja te emonitki:no::no: któro to jest ten kod do wklejenia?:sorry2: jakaś niekumata jestem:confused::nerd:
już wiem
Coucou24.gif

Fakt! łozeczko fajnie wygląda i dziecko ma wygodnie:tak: My mamy turystyczne,takie z otwieranym bokiem na zamek i w ciagu dnia jest otwarte...

Oj tez bym musiala iśc cos zrobic...

Kata- no wiec u nas to samo- lozeczko jest be. No wiec zmieniamy juz na to doroslejsze...:tak:
Aga- ja Ci nie pomoge, ja tylko z tych korzystam co sa tutaj, bo tez nigdy nie wiem.....:baffled:
Edit- o juz zrobilas....

aga ja ci wyłożę kawę na ławę :-)
każdy obrazek ma swój adres url.
jak klikniesz na jakikolwiek prawym przyciskiem myszy to masz właściwości -> adres.
kopiujesz calutki i wklejasz między [/ img][/I] (tylko w tym drugim nawiasie [B]bez spacji[/B]) lub w odpowiedzi masz taką ikonkę [I]dodaj obrazek[/I] i tam wklejasz adres bezpośredni :tak:
proste jak konstrukcja cepa :-) próbuj kobito!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry