reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cześć wszystkim...
Ja nadal nie w sosie:baffled:

Aneczka miłego wypoczynku

Ewcia nie denerwuj sie tak bo naprawde bez sensu... łatwo sie mówi wiem, ale zobaczysz wszysko bedzie oki;-)

Kasia pochwal sie łóżeczkiem.... co??

reklama
Ja tam krzyczec nie bede na ciebie Kasiu no chyba ,ze sie nie pochwalisz;-)
Ewa rozumiem Twoje doly i obawy ale to zupelnie normalne w ciazy i kazda niestety to dopada.mam nadzieje,ze szybko ci przejdzie.Masz zdrowa dzidzie i juz niedlugo bedziesz tak szczesliwa jak ja na tym zdjeciu;-)

Taki zwykły kojec kupiłam, ale cena przystępna, kolor ładny, więc się oprzeć nie mogłam ;-)
beztytuuqv4.png

Cały czas się zastanawiam skąd ten ból jajnika i to tylko lewego, prawego nawet nie czuję, Wy też tak macie??

Bardzo ładne to łóżeczko Kasiu ;-)
Co do jajnikoów to mnie nie bolą, i niemam pojęcia coto może znaczyć...

Ja chyba kupie takie, bo mam w pokoju na zielono... ale jeszcze nie na 100% bo niema przewijaka w tym zestawie, a powinian być...

hej dziewczynki ;-)
Kasia fajny kojec, no ale powiele pytanie Aneczki czy ma regulowaną wysokość?
My też jakieś dwa tygodnie temu zakupilismy łóżko. Miało być pod kolor pokoju - zielone, ale zostało wybrane granatowe ze względu na funkcjonalność.

Wizyta dziś przeciągnęła się do 1,15 h! Zebrało się mojej Pani dr na plotki i utyskiwanie na nfz... No ale sprawy najważniejsze - u mnie w środeczku ;-) wszystko na 5. Poskarżyłam się na mocno napinający się brzuszek, i dostałam Kalpizol na "uspokojenie macicy".

Widziałam też dzidziusia. Pięknie wypiął się i... potwierdził swoją męskość w 100%

Kasiula co do jajników to znalazłam podobne pyt. w necie. kopiuje Ci całość.

Bóle jajników w ciąży.
Witam Jestem w 4 tyg.ciąży (3 testy pozytywne)i zastanawiają mnie bołe jajników,zdarzają sie około 10 razy dziennie są dośc silne i trwaja ze 2 minuty...mniej wiecej takie jak przed okresem...jestem za granicą i dopiero czekam na wyniki krwi i na wizytę u lekarza (wszystko trwa bardzo powoli)i nie wiem czy mam sie martwić czy nie??? Odp. Pewnie nie jajników,a więzadeł.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry