• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej wieczorkiem

kasiamaj- no to miałaś przeżycie, dobrze że nic ci się nie stało:tak:
kata- mam kawałek drogi 20 km w jedną stronę czyli razem robię 40 dziennie:szok:
pryzybela- ja też późno test zrobiłam ten szczęśliwy bo pierwszy 30 marca był negatywny a 21 kwietnia już były 2 kreseczki:-)
stefanka- kurczę szkoda zdjęć, wiem co czujesz, mój mąż kiedyś stracił wszystkie zdjęcia z pobytu w Krynicy zanim zrzuciliśmy na dysk(ale przez przypadek sformatował kartę):baffled:

ale mi się chce spać, normalnie padam chyba prędko nie dołączę do nocnej zmiany:-(

Hej Dziewczynki:-) Ja się tylko dzisiaj przywitam, bo Młody od rana tak daje po garach, że szok:szok: Nie spał w ciągu dnia i do tej pory nie wygląda na śpiącego:baffled:
Stefcia wiem co przeżywasz, jakieś dwa miesiące temu komp nam ześwirował, musieliśmy zrobić formata, bo nic się nie dało zrobić i też wszystkie zdjęcia w cholerę poszły:-( Dobrze, że przynajmniej na picassę je wrzucałam, ale to tylko zdjęcia Olisia, reszta sobie poszła w siną dal...
Miłego wieczorka Kobietki, może jeszcze tu wpadnę jak Młody zaśnie, pod warunkiem, że T. mnie nie podsiądzie:dry:

u nas wojna!!!
Kuba płacze....-bo spać mu się nie chce...i w łóżeczku też nie chce....a już jest w piżamkach a ja go nie chciałabym wysadzać z łózeczka bo zaraz na podłodze zacznie buszować.
idę....
wpadnę jak on odleci.
mam nadzieję że któraś jeszcze będzie....na BB....????

witam wieczorowo

Kasia wspolczuje :no::no:, jutro bedzie lepiej :tak::tak:

Stefanka wez nie wkurzaj ludzi z ta Wasza pogoda, u mnie dzis snieg z deszczem i taki wiatr ze leb urywa :angry::angry::angry:

Kurde a z moja babcia jest bardzo zle, nie chce tego pisac ale to juz koniec sie zbliza :no::no::no:. Miala amputowany jeden palec, potem drugi i dalej idzie martwica :no::no::no:, bylaby opcja obciecia nogi nad kolanem ale moze nie przezyc operacji i moze sie nie goic bo mam cukrzyce. Wiec to odpada, babcia ma silne leki przeciwbolowe, jest jak nacpana i trzeba z nia byc non stop i nawet w nocy czuwac :-(:-(:-(, rany jaka ona biedna, lekarz powiedzial ze martwica bedzie szla dalej i az do konca dojdzie i babcia odejdzie :no::no::no:. Az mi serce sciska :-(:-(:-(. Beda z nia wszystkie jej dzieci siedziec po 2 tyg, pierwsza moja mama i tu my mamy problem z Kuba, musze zagadac z R bratowa zeby mu zalatwila zwolnienie a jak nie to moj tata bedzie sie nim zajmowac ale u mojej siostry w domu z nia bo sam sie nie podejmuje bo trzeba przeiwnac naszykowac posilek i to by robila moja siostra (ona ma 3 dzieci z tym ze ten syn po wypadku wyjechal teraz ze szwagrem na turnus wiec ma lzej) a moj tata by sie nim zajmowal i z nim bawil. Kurde czemu takie ciezkie to zycie tej mojej babuni, wiem ze ma skonczone 90 lat ale czemu usi konczyc swoje zycie w takim cierpieniu :no::no::no::-(:-(

kobietki ja sie dzis witam i zegnam, jestem skonana jeszcze mam pelno zalatwiania urzedowych spraw z tym nowym mieszkaniem i jeszcze na dodatek dzis popoludniu udalismy sie do centrum handlowego i dopiero co wrocilismy, Zaki zasnal bez problemow i ja tez ide sie polozyc jutro poczytam co napisalyscie bo duzo tego jest

DOBRANOCKA :tak::tak::tak::tak:

p.s jutrzenka wspolczuje babci, moj dziadek tak zmarl w wieku 50 lat, nawet nie zdazylam go poznac :(

Ostatnia edycja:
reklama
jutrzenka biedna babcia i to samo co moja miała ale to było 13lat temu i miała 65lat:-(
stefanka normalnie mózg mi się zlasował od tego czytania te nasze dziewczyny litości nie mają:-D:-D
a i szogun pojawił się prawdo podobnie w kwietniu koło 10 bo termin miałam na 7stycznia:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry