• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

KOBITY!!!!

NAPISAŁAM SPRAWOZDANIE!!!! JUUUUUUUUPI!!! Jutro tylko kosmetyka i mogę oddać. Fakt, że to tylko do dyrektora. Jeszcze mi zostało do komisji, ale to do 30 czerwca. I tak mam najgorszą robotę za sobą, bo teraz to wszystko z 3 lat musiałam zebrać w kupę i opisać. Uffffffff.... Robię sobie dwutygodniowy luz... będę sprawdzać klasówy, hehehee
Kata, Ty to masz intuicję:-)
Jutrzenka, współczuję babci. Starość to jest coś, co nie wyszło Panu Bogu:-(:-(:-(
Kasiamaj, nie wojuj bardzo. Kubuś jakiś rozbrykany się zrobił, co? Ja wiem, że doły same przychodzą, bo też ostatnio miałam. Teraz dałam se na wstrzymanie i jest w miarę ok.
Mam do ciebie pytanko. Jakie te buciki domowe ma twój Kubek? Nie przebrnę teraz przez taką ilość postów, żeby je odnaleźć, więc jak możesz to daj namiar:-)
Alex, i jak wygląda nowe łózio Oliwiera? Takie jak na zdjęciu?
Kacha, nawiązując do twojego pytania o dywan Olisiowy i Filipowy - u mnie się nic nie mechaci. Jedyne co mi w nim przeszkadza to to, że ciężko się go odkurza, bo "dkleja" się od podłoża:-( Nawet przykejenie go do podłogi nic nie dało.
Stefanio, dzięki za przyjęcie mnie do grona znajomych na NK:-)
Paula, ale Julka urosła:szok::szok::szok::szok:
Mój to taki kurdupelek;-)
Dota, Ty gołębiarko:-)
Elcia, myślałby kto, że ty taka pruderyjna;-);-);-);-):-p:-p:-p:-p
Weroniczka, ale ci fajnie, że masz takie miejsce w górach, gdzie możesz wyjechać z dzieciaczkami. Poniekąd zazdroszczę.

I nie wiem co jeszcze. Buziolki
Bisous13.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka wieczorem :-)
Maly spi. Ale jeszcze u nas. Lozeczko co prawda zlozone, posciel przeniesiona, ale jeszcze nie obmyslilam taktyki, jak sie do tego wszystkiego zabrac....:sorry2::sorry2:
Asia- tak, takie jak na zdieciu. :tak: No i gratki za zakonczenie sprawozdania....:tak::tak::happy:
Stefanka- ja to mam w ogole schize, ze strace zdiecia Oliwierka i systematycznie zgrywam na kompa, a z kompa i tak co jakis czas na plyty..... A moze da sie jeszcze cos zrobic?
A moj Olis tez te dziecinne biszkopty angielskie je....:tak::tak::tak:

No i co dalej, to juz nie pamietam....:zawstydzona/y:

hej melduję swoją obecność :tak: na nocnej zmianie.
EDYTUJĘ-
Pryzybela-to fakt życie sobie bez niego nie wyobrażam co do pogadania z kimś to najblizej mam rodzinkę mamy 6km.ode mnie.a tak to moją sis i rodziców swoich i J 25km.
Kata-dzięki za pozwolenie:tak:
Joanna-ja też czytałam wszystko od literki do literki
Jutrzenka-dzięki za miłe słowa-co do babci to szczerze współczuję i rozumiem co czujesz!!!-u nas to samo -pamiętasz jak pisałam o mojej babci-teraz już tylko leży i trzeba ją przebierać jak małe dziecko.cały czas ktoś musi być w domu przy niej.ciężko tak -ale jakoś trzeba pomagać i być przy takiej osobie.
Ewedja-dobrej nocy
Aśka-nie ma sprawy.wpisz sobie
Producent obuwie dla dzieci, buty dziecięce, obuwie skórzane dla dzieci. (wielkość liter tak jak podałam bo inaczej może Ci nie wyskoczyć)-a fotkę wrzucę jutro-ok? bo teraz musiałabym szukać tych kapci a nie wiem gdzie Kuba je zostawił :confused::-D:tak:-jutro na pewno Ci prześlę.
a jak maska?-pisz szczerze-pomogła coś??? czy okazała się do kitu?-powiem Ci że ja dużo żeczy mam właśnie z tej firmy; jak byłiśmy zakupiłam cały wóż żele pod prysznic,płyny do płukana,pianki do golenia-wszystko.-Kuzynke mam tam blisko to tylko mi poleca nowości.:tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry