• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

stefanka- to nie zanik pamieci, to brak poczucia czasu....:-):-D
A jakie to jeszcze jedno wazne wydarzenie, he? Cos mi tu romantyzmem i mistyka zajechalo....
Nie ogladalam tego programu.... Ogladalam zostan brytyjskim przyjacielem Paris Hilton....:-D:-D:-D

reklama
dla mnie ta paris w tym tandetnym programie to dnooo. a tutaj byli prawdziwi przyszli krolowie hehe w nastepnym odcinku beda wyjawiali swoim sympatiom ze sa wlasnie ksiazetami hhehe dobre nie ?? jeden jest gejem nawet...

no to on nie powinien mieć wybranki tylko wybranka
Gay_Mariage_Hommes.gif

hej
witam u nas wreszcie słonko sie pokazało
tylko kubek zastrajkował i nie chce znowu do nocnika robić cis mu sie odwidziało

strasznie dużo produkujecie tych stron a ja szczerze mówiąc nie za bardzo mam czas na ich czytanie tak wiec wybaczcie nadrobie przy odrobinie wolnego czasu:-D

dzien dobry

tak tak grzechotka w koncu słonceza oknem !!!!!!!:-)

a my na 11 idziemy na zaległe szczepienie odra swinka rózyczka....czy któres z waszych dzieciaczkow mialo po niej jakiej objawy uboczne????

poza tym ja od kilku dni zmagam sie z zapaleniem zatok i dzis juz oddycham jak czlowiek bo bylo strasznie.
reszta narazie zdrowa, tfu tfu oby nie zapeszyc.....

damian zaczyna mi dorastac i w ciagu ostatniego miesiaca strasznie wydoroslał...
kurcze mowie wam , nie dosc ze poszły w odstawke niektore zabawki, nie ogląda juz bajek, dobranocek, itp....jedyny minus ze zaczyna sie troche buntowac..

nawet zastanawialismy sie z V czy on się przypadkiem nie zakochał bo wiecznie jakis zamyślony, rozmarzony...
mowie wam troche sie boje bo ten etap dojrzewania moze byc trudny dla wszystkich domownikow haha

no a z pawłem to mamy taki problem ze musimy chowac wszelkie jedzenie bo wciaz chce jesc...nawet owoce nie mogą lezec na stole bo bedzie stał przy nim, i wył w nieboglosy....

milego dnia mamuśki

hej:-):-)

viki- u mnie to samo Łukasz zaczyna nawet dobijać się do lodówki, ale nie może jej otworzyć i jest czarna rozpacz:szok: zdrówka dla ciebie zatoki to okropna przypadłość i do tego bolesna:baffled:
grzechotka- to fajnie że macie słoneczko, u mnie sypie śnieg i jest straszna zamieć :baffled::baffled::baffled: kiedy będzie wiosna:sorry2:
jutrzenka- strasznie przykro mi z powodu babci:-(
asia- gratulacje skończonego sprawozdania:tak::tak::tak:
kasiamaj- chyba nie przeczytałaś całkiem bo mi nie odpowiedziałaś, obraziłam się:-(:dry:;-)
NonNon03.gif

stefanka- ale macie fajną pogodę:happy: daj trochę

reklama
witam

gdzie Wy macie to slonce :angry::angry::angry:, u mnie to chyba halny wieje i do tego taki zmrozony snieg lezy :angry::angry::angry:

Viki zdrowka zycze, i powodzenia na szczepieniu, u nas nie bylo zadnych objawow po szczepiennych

Asia gratuluje napisanej pracy :tak:

i tyle bo nie mam weny :crazy:

milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry