• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc
My juz tez po spacerku, bo znow przeslicznie....:tak::tak:
Joanna- wiesz, tak smacznie spalas, ze nie mialam serca wyciagac Cie spod tego stolu....:-p;-):-D
Kata- a no wlasnie jeszcze nie, moze dzis..? :confused:
Kasiamaj- Kubus swietny z ta czapa....:tak::tak::tak: No i idz lepic te pierogi, bo maz bedzie niezadowolony....:tak:;-):-)

reklama
Heloł!
Ja się macie ślicznotki?

Ale dziś wieje, jakby się ktoś powiesił:-(:-(
Mnie też zatoki napitalają, podobnie jak Viki. Mam nadzieję, że nie skończy się u mnie tak jak ostatnio, czyli bólem całej twarzy, brrrrr

Kasiamaj, fajne butki, ale u nas nie ma takiej opcji, żeby Filip je miał. te zapięcia rozpracowuje w sekundę. jedyne jaki się sprawdzają to wiązane, bo tak zawiąże, że nie może dać im rady.
Co do maseczki, to... zapach fajny, konsystencja także, ale po 15min. zrobiła mi się na twarzy taka żółta skorupa i musiałam ją zmyć wodą bo inaczej nie dało rady. Także taki jedynie minus. Poza tym twarz robi się gładsza i dobrze nawilżona. Ale zmęczenie niestety nie znika:-(:-(:-(:-( Kupiłam sobie teraz taką z dermedica kurację na noc i zobaczymy jak ona się sprawdzi.
Kata, mówisz, że przeżyłaś szok słuchowy, hehehe. Delektuj się ciszą.

Nie wiem, co jeszcze. Może później...

Wreszcie bestie poszły spać:tak::tak::tak::tak: Chwila odpoczynku.

Byłam dziś na zakupach i kupiłam chłopcą buciki ( adidasy i półbuty) wiosenne. Teraz już tylko czekam na prawdziwą wiosnę. W piątek Staś w przedszkolu będzie palił marzannę więc może przedszkolaki wygonią tą wstrętną zimę już na dobre;-);-);-);-)
I dostałam dziś taki cudny kostium kąpielowy dla Małgosi. Normalnie przez 10 min stałam i się w niego wpatrywałam taki piękny i słodki. To teraz czekam jeszcze miesiąc i będę z nią na basen chodzić:tak::tak::tak: Ale się cieszę.

dziewczyny chodzę na rzęsach... spać mi się chce chol...nie :confused2:
no od paru dni nie mogę sobie poradzić a wszystko przez to, że nocki mamy niespokojne bo wyżynają się dolne trójki
poza tym brak apetytu u młodej i jestem uwiązana a raczej mój cycek :baffled:
jestem zgon normalnie
SuperNul02.gif

kasia u nas też młoda woła na dwór :tak: ubiera się, każe założyć buty i mówi brum brum a to oznacza, że chce wyjść :-) tylko weź tu wytłumacz dziecku, że nie ma pogody na spacerowanie :confused:
alex to trzymam kciuki za dziś! chyba tobie trudniej się rozstać z małym niż odwrotnie, co? ;-)
asia viki to kurujcie się kobitki!
stefcia moja na etapie wyciągania garów z szafki i już wiem jaki będzie następny etap :-)
weroniczka niech przeganiają! byle skutecznie bo ja mam już dosyć tej paskudnej pogody :wściekła/y: a jak już przyjdzie ciepełko to tak szybko czas ucieka :-(

Hallloo!
ja na chwilkę tylko -do kąpieli małego-tak na pól godz.chyba że mi potem J pozwoli posiedzieć-bo ostatnio mi zarzucił że my mało
Sexe15.gif
............:-D:-D:-D
no to nie wiem...???czy wpadnę? idę poczytać co napisałyście...

Edit:
Asia-cieszę się że choć trochę pomogłam! ;)
co do bucików-to z tej firmy mają ciężkie to zapięcie-czasem ja nawet nie mogę ich odpiąć.hehe
Stefanka-i co nagrałaś Gajutka jak siedzi w szafie???-ja nie mogę jakie te nasze dzieci mają pomysły... ;)
Weroniczko-udanych kąpieli basenowych. ;)
Kata-bidulko kochana-oby wszystko wróciło jak najszybciej do normy!!!-mam pytanie a Ty bierzesz jakieś witaminy???-żeby sie jakoś wzmocnić???
Aga-jak tam te Twoje obrazki???

Ostatnia edycja:
reklama
Kata- masz absolutna racje....:tak: mnie bedzie chyba ciezej sie z nim rozstac, niz jemu ze mna.....:-D
A wiec na razie mam taka taktyke, zeby klasc go na drzemeczki tam w nowym lozeczku i dopiero ktorejs nocy, nie dzis i pewnie nie jutro- na noc....zobaczymy jak to podziala....:confused::dry:

Weroniczka- fajnie :-) jesli mala lubi kapiele, to jej sie na pewno spodoba na basenie....:tak::tak: Moj nie wychodzilby najchetniej z wody....:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry