• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

jutrzenka- possij coś na gardło

o jaaa...Aga rozwalił mnie ten tekst
Super03.gif

Siostraaaa tylko nie za mocno,cmok!
Bisous04.gif

U nas tez zima
Temps04.gif
Temps01.gif

pozdrawiam Was mocno!!! zdrówka zyczymy:tak::-)
Coucou27.gif

reklama
no jak już pisałam my dziś u dziadków-może do jutra nawet...
zapakowałam nas i w drogę!!!!:-D:-D:-D
a co Jacek ma ponad 100 pierogów -to chyba z głodu nie padnie:laugh2::laugh2::baffled::nerd:
wczoraj ponad 2 godz.sie męczyłam z tymi pierogami.ale pomroziłam i już będą na zapas.:tak: w razie potrzeby robienia szybkiego obiadu!!! :happy: u nas pogoda do kitu!!! nie wiem czy na spacerek pójdziemy???
wczoraj wdrapałam na strych i znalazłam szelki i smycz do oprowadzania mamy po dziaciakach-kuzynostwie Kuby-myślałm że padnę ze śmiechu jak mu to ubraliśmy!!!-on taki wyprostowany chodził :-D:-D:-D:tak::tak: i słuchał sie ze zdziwieniem co tata mu każe zrobić..np.skręcić-chodził zadowolony-nie dał sobie zdjąć :-D:-D:-D najlepiej podobało mu się jak J go do góry podciągałże mu się nóżki odrywały od podłogi..:happy::-):-):-)
Kuba biega z takim stworem ze styropianu zawieszonym na żyłkach -ciocia mu dała :-D:tak:
dziś zauważyłam u Kuby włos na nodze-taki ciemny gruby :-D:szok::-D-nad kostką lewą ma takiego 3milimetr.włoska :laugh2::-p-myślałam że mu się coś wbiło-jakiś wiór?? a to włos.

Kata-masz rację telepatia :tak:;-) ja nadal biorę witaminy-nawet gdyby już Kubie nie było potrzebne to ja się wzmocnię.łykam PRENATAL CLASIC-już tak od początku ciąży więc nie zmieniam.
Jutrzenka-zdrowiej z tym gardłem-podawałam kiedyś którejś nazwę dobrych tabletek na gardło-GARGASIL-zobacz może Ci pomogą???:tak: a co do obrazków...no tak..przecież Ty nic nie widzisz!!!
Viki-trzymamy kciuki za olimpiadę:tak:;-)
Paula
-widze zę u Ciebie z netem podobnie...mnie to czasem szlak trafia jak u nas nie ma!!!-rozumiem ten ból :sorry:
nie ma za co!!!-ja jak tropiciel :-D:-D:-D-dzięki za buziaki!!! na wzajem :tak::happy: miłego sprzątania.
Aga-superowo że obrazki się wklejają.Swietnie Lukasz literkowy :tak::tak::tak:-gratki.

dota - oj dota, dota ty to wszystko rozumiesz pod jednym kątem:-p;-):-D:-D:-D:-D:-D
kasiamaj- udanego pobytu u dziadków:-)
paula- D. ci zasugerował bałagan:szok::szok::szok::szok: a mój M. to mi tylko mówi czego tak ciągle sprzątam jak zaraz jest to samo żebym dała sobie spokój:dry: a ja lubię jak jest czysto:tak::tak:
jutrzenka- przepraszamy ale mi na ten przykład bardzo się spodobały te obrazki, zgłoś reklamacje do waszego administratora że ci się nie wyświetlają;-):-D:-D ciekawe co by na to powiedział:sorry2:

Aga chodzi głównie o blat w kuchni. Ja w koło go sprzątam a i tak zaraz bajzel się robi... :sorry2::-D nie to żeby syf był :-D:-D:-D
Już mam wszystko sprzątnięte, zupka nastawiona to odkurzę i pomyję podłogi ;-)

reklama
Cześć dziewczynki.
Właśnie nastawiłam zupę porową i karmię teraz Małgosię.
Ale u nas dziś wstrętna pogoda. Na zmianę raz wiosennie a chwilę później sypie śnieg:crazy::crazy::crazy: I podobno tak ma być aż do 1 kwietnia:-(:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry