• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
weroniczka- oby Staś skutecznie spalił tą marzannę i żeby na chrzciny już była wiosna:tak:
kasiamaj- Yelims-Smileys
zaraz jadę do domciu
VroumVroum03.gif

weroniczko-ja też coś tam czasem poszyję-ale ostatnio czasu brak :tak:
Dota-ja też mam..ale w domu na swoim kompie.a tu u sis niet...:-(
Kacha-superaśne to słonko-napełnia optymizmem i chęcią do życia zmęczone już tą zimą oczy.

Kacha :-) fajowe słoneczko :-)

No my już po obiadku. Jula opędzlowała michę pomidorówki ze smakiem. :-) miło że już je moją kuchnę bo długo nie chciała :-)
Ahh pycha było... :tak:;-):-):-p

Weroniczka udanych poszukiwań ;-):-) No i fajnie że razem robicie imprezkę :-)

Spadam bo mąż wraca do domku i kompa muszę udostępnić... ;-):-)

Jutrzenka a Ty nie w pracy??? nooooo......co toma byc.....trzeba nakablowac aby Ci zrobili blokadke na BB:-D:-D

A moj Mufinek spi juz 3 godziny.....

oooo budzi sie.....
Manga15.gif

reklama
Czesc
Ale mielismy dlugi spacerek, ho ho....:tak: Nie chce niektorych dobijac ale bylo dzis 26 stopni w cieniu, wiec nawet w pewnym momencie i Oliwier byl na krotki rekaw....:tak::tak::tak:
Bylismy sobie na placu zabaw, potem spacerkiem nad morzem, takim deptakiem- cudownie!!! :tak::blink:

A teraz juz w domciu i musze zaraz troche poprasowac, bo mi rzeczy brakuje....:sorry2:

Acha i przenioslam zabawki do Oliwierskiego pokoju, a on je wynosil z powrotem....ale mialam ubaw....:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry