• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dobry wieczór!!
U mnie nic ciekawego. Zima. Tylko Alex i Stefanka się prażą. Tym to dobrze.
Paula, jak przeczytałam co napisałaś do Kasiamaj o odrobaczaniu Kuby, to myślałam, że się pomyliłaś i chodziło ci o psa, hehehehe
Viki, jak Damian po olimpiadzie? Mam nadzieję, że sukces murowany.
I nie wiem co jeszcze napisać, chyba tylko
DOBREJ NOCKI!!!

reklama
hej hej

no no aga literek juz uczysz małego no tak teraz trzeba wcześniej zaczynać bo potem jak nasze dorosłe najmądrzejsze grudniaki sie spotkaja to brak pracy czeka resztę:-D:-D
paula ja psa odrobaczam a nie dziecko a ty julke odrobaczasz????:-D:-D
viki gratki ndla pawła i kciukasy za damiana no i jak ci fajnie mąż sniadanie robi mmmmm:-D:-D
wyspowe dziewczyny wy sie tak nie cieszcie z tego słonka bo tej pogodzie sie po prostu pomyliło to na wyspach zawsze parasol trzeba mieć ze sobą:-D:-D

a my dziś u alergologa bylismy i zrobilismy testy ze swierzych produktów mlecznych
uczulenie wyszło na smietanę czekoladę jogurty masło ser żółty i na żółtko jajka teraz bedziemy szukać na poszczególnych produktach mamy przynieść różne roddzaje danonków danio monte twarodu sera żółtego i będziemy próby na tych konkretnych produktach robić ech że na mleczne to wiedzialam ale to żółtko to tragedia :baffled::baffled:

Ejoooooo:-):-):-)

Przyszłam się wam pskarżyc:-(:-(:-( Kupiliśmy ostatnio w makro cały karton chipsów solonych:-p i już trzecią paczkę otworzyłam i one są nic nie słone:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak dla mnie nie zjadliwe:-(:-(
Za to mam wielkie pudło kwaśnych żelek:tak:

Grzechotka z jednej strony dobrze, że wiecie na co konkretnie jest Kuba uczulony ale z drugiej strony tego jest tyle, że wam współczuję:-(

Jutro idę na kolejny pogrzeb:-( Już drugi w ciągu miesiąca:-( Wcześniej była kuzynka mojej mamy a jutro jej ojciec (brat mojej ś.p. babci:-().
Jako taką ciekawostkę powiem wam, że tutaj odbywa się to zupełnie inaczej:sorry2: ale nie będę rozwijac tematu bo przykry:-(:-(
Bardzo mi się podobało to, że już w nekrologu napisane było że kwiaty tylko od najbliższej rodziny (kwiaciarnia sama wysyła wieniec do domu pogrzebowego) a reszta żeby dała jakiś datek na jakis charytatywny cel:tak:

witka
jestem i ja cieszycie się???

EDIT-
nikt sie nie cieszy,że maj zawitała na nocną zmianę...-hmmm-a tu nocnej zmiany nie ma
Triste10.gif
Triste19.gif

Kuba-już zasnął-dziś miał tyle wrażeń że odpadł jak bobasek..byłam z sis na zakupach -tam gdzie miałam być-kupiłam te guziki ;)
miałyście może pieluszki z KAUFLANDA???-ja dziś wziełam na próbę-25szt.za 13 zeta.jakieś wickies???-czy jak im tam...???mam w samochodzie.one są coś na zasadzie dady.

Weroniczko-materiałów było pełno!!!-sama nie wiedziałabym co kupić gdybym była w Twojej sytuacji i szukałabym czegoś na kiecunię-był fajny naewt szantung-coś jak drapana satyna-można było ją brać na dwie strony.ale za mert 29zeta.
Alex-zazdroszczę Ci tej pogody-temp.na krótki rękaw -szok!!
Paula-u nas Rufi dostaje tabletki co miesiąc od robaków-weterynaż mówił że przy tak małym dziecku to podstawa z racji tego że np.razem przebywają na podłodze-siedzą na niej,turlają się-a właśnie tak zarazki i bakterie siedzą najczęsciej-potem małe dziecko przenosi to na rączkach iz jedzeniem.także może trzeba i u Was dawkę zwiększyć???dla Maxa?co do odrobaczania Kuby nie słyszałam-ale jak będę u lekarza to zapytam czy jest taka potrzeba? i co ona na to?
Grzechotka-mam pytanie -Ty chodzisz prywatnie do tego alergologa?-bo z tego co piszesz to kurcze u nas tak nie ma.my mamy ale z krwi...nie wiem czy to wiarygodne?-na jakiej zasadzie bedą te testy ?z tych serków-orientujesz się może?-proszę daj znać ok?
Kata-i jak wypoczełaś trochę?-jak kręgosłup?

Ostatnia edycja:
hello!!!
ale nadrukowałyście od wczoraj.....
u nas pogoda wiosna z zimą....
a szogunowi wyszły dwa ząbki u góry i śpi w południe jupi:-D
byliśmy dzisiaj u lekarza bo szogun nie je mi nabiału żadnego i kazała mi wciskać mu butlę mleka z kaszką przez sen....

reklama
Moj juz spi, uff...:tak::-)
Grzechotka ma racje- na wyspach zazwyczaj z 300 dni w roku jest niestety deszczowych... Ale teraz jest wyjatkowo cieplo i bardzo mnie to cieszy....:-):-)
Oj biedny grzechtkowy Kubus- duzo tych produktow go uczula....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry