witka
jestem i ja cieszycie się???
EDIT-
nikt sie nie cieszy,że maj zawitała na nocną zmianę...-hmmm-a tu nocnej zmiany nie ma
Kuba-już zasnął-dziś miał tyle wrażeń że odpadł jak bobasek..byłam z sis na zakupach -tam gdzie miałam być-kupiłam te guziki

miałyście może pieluszki z KAUFLANDA???-ja dziś wziełam na próbę-25szt.za 13 zeta.jakieś wickies???-czy jak im tam...???mam w samochodzie.one są coś na zasadzie dady.
Weroniczko-materiałów było pełno!!!-sama nie wiedziałabym co kupić gdybym była w Twojej sytuacji i szukałabym czegoś na kiecunię-był fajny naewt szantung-coś jak drapana satyna-można było ją brać na dwie strony.ale za mert 29zeta.
Alex-zazdroszczę Ci tej pogody-temp.na krótki rękaw -szok!!
Paula-u nas Rufi dostaje tabletki co miesiąc od robaków-weterynaż mówił że przy tak małym dziecku to podstawa z racji tego że np.razem przebywają na podłodze-siedzą na niej,turlają się-a właśnie tak zarazki i bakterie siedzą najczęsciej-potem małe dziecko przenosi to na rączkach iz jedzeniem.także może trzeba i u Was dawkę zwiększyć???dla Maxa?co do odrobaczania Kuby nie słyszałam-ale jak będę u lekarza to zapytam czy jest taka potrzeba? i co ona na to?
Grzechotka-mam pytanie -Ty chodzisz prywatnie do tego alergologa?-bo z tego co piszesz to kurcze u nas tak nie ma.my mamy ale z krwi...nie wiem czy to wiarygodne?-na jakiej zasadzie bedą te testy ?z tych serków-orientujesz się może?-proszę daj znać ok?
Kata-i jak wypoczełaś trochę?-jak kręgosłup?