• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hej Hej:-):-):-)

U mnie tez narazie średnio z pogodą ale może jeszcze się rozkręci i będę miała taką Hiszpanię jak STEFANKA:-)

Marcel już po śniadanku, ja jeszcze głodna nie jestem więc chyba wezmę się za sprzątnie coby mie już na dzisiaj z głowy:baffled:

reklama
hej kobietki
witamy się i my.:tak:
u nas dziś pięknie słonecznie
Temps06.gif
.więc pójdziemy na spacerek,
Bebe37.gif

mam do odwiedzenia kilka koleżanek
BlahBlah01.gif
więc zapowiada się miły dzień-kawkowo -słodkościowy :tak::tak::tak:

Dzień Dobry Kochane
niestety mam spore zaległości więc nawet nie podejmuję się nadrabiania..:-(
Ostatnio mam kryzys...z niczym nie mogę się wyrobić i chodzę ciągle zła...
Jak wy się ze wszystkim wyrabiacie??:szok: Mały mi śpi więc będę do Was pisać i w międzyczasie będę segregować pranie.
Ogólnie jestem poddenerwowana... D. mnie wkurza..jak już pracuje to nie robi nic więcej niż zabawa z małym, nawet się nie stara mi pomóc w czymkolwiek a ja nie znoszę mu nakazywać, bo uważam, że sam powinien się domyśleć. Przecież widać, że pranie jest do wyprasowania czy ułożenia, albo naczynia do zmycia... brrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Naprawdę nie mam już siły...Gotowanie, prasowanie, zmywanie, pranie, prasowanie, układanie, odkurzanie i ogólnie sprzątanie...jak sobie radzicie i czy chłopy to doceniają??:crazy:
Dobra muszę zebrać się w sobie i jakoś się ogarnąć

Hej Iza-chciałabym Cię jokoś na duchu podnieść...:tak:
u nas jest tak że J też woli bawić się z Kubą-ale nie mogę nic powiedzieć,bo on mi pomaga.zmywa gary,okna myje.tak sam z siebie to tylko za gary się bierze.ale jak powiem że trzeba zrobić to -czy to ...to mówi -no ja mogę zrobić i robi.i chwała mu za to.

ach kasiumaj Darosław też czasem zmyje.. ale w tym tygodniu jakoś się nie garnie... jak mu powiem to posprząta ale bardzo długo się w sobie zbiera...czuję się jak typowa kura domowa...ehhh i dlatego muszę wrócić do pracy a z drugiej strony szkoda mi małego i naszego czasu...nie wyobrażam sobie rozstania z Marcelinkiem
Mam pocieszającą wiadomość, słucham dzień dobry tvn i wiecie co mówią, że od 1 kwietnia będzie prawdziwie regularnie ciepło !!!!

hello!!!
a u nas nie ma słoneczka ale jest nawet w miarę ciepło więc na spacerek pójdziemy:tak:idę trochę domek do porządku doprowadzić bo szogun taki bałagan robi że się odechciewa wszystkiego:tak::-D
miłego dnia życzę!!!

kasiumaj udanych słodkościowo-kawoszkowych wizyt
Joasiu u nas też słoneczka deficyt ale za to nie ma takiego wiatru, więc też może się wybierzemy na spacerek
Buźka dla wszystkich i miłogo dzionka

hejka :-)
Coucou33.gif

My po spacerku...dzis wiosennie i tyle słoneczka-mam nadzieje,ze tak w calym kraju
Temps03.gif

Mały zaraz idzie spaciu, tak wiec jak zasnie to usiade poczytac co u Was....

Miłego dnia zyczymy!!!
Manga38.gif

no właśnie zaczęłyśmy z sis jeść słodkości... i PROSZĘ WAS nigdy "tego" nie jedźcie !!
img_8440.JPG

Demon21.gif
zobaczcie co się z moją sis stało ...RATUNKU !!!!!
Peureux07.gif

hihihi041horz.jpg

a tak wyglądała przed.....( za dużo seriali ogląda )
wygupy155.jpg

I co ja mam teraz zrobić
Triste09.gif
?????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry