• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

my wróciliśmy ze spacerku-Kuba poznał Roksanę-uczepiła sie go i wszędzie za nim biegała chciała go ciągle za rękę trzymać!!!:-D:-D:-D:-D-i wołała za nim dzidziaaaaaa!!!-jak jej uciekał:tak::tak::tak:
widzieliśmy też kotka-od którego nie chciał odejść...i na koniec się rozryczał!:-(

Kata-bardzo mnie to cieszy że lepiej sie czujesz!!! i że odpoczęłaś.
Weroniczko-niech Tadzio zdrowieje-i pogoda choć troszkę Wam się polepszy.
Aga-sama ją zgłoszę na casting :rofl2::rofl2::rofl2:-a tak Ładna z niej bestja:-D:tak:
Paula-dziekuję;-)

reklama
kasia ta roksanka to była pewnie moja kinia :-D jak się kogoś uczepi to nie chce puścić!

EDIT: kurna próbuję utopić to marzannę na NK i nie mogę trafić :wściekła/y:
hihi zdążyłam napisać i popłynęła... :-D

Ostatnia edycja:
a u mnie nie chce się NK otworzyć-już chyba 10 min.się ładuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
o..już wlazłam...udało się.
Kata-u nas tak pogoda ...to nie J-mnie tak urządził ;p hehehehhe

Ostatnia edycja:
Kata jaką marzannę na NK??? :szok::-D
Dobrze że już jesteś ;-) Wypoczęta zwarta i gotowa do nocnych zmian rozumiem? :-p:-D

Kasiamaj fajna fotka na NK taka poczochrana... :-D

Weronika atakuj swoimi granulkami Tadzia ;-)

paula możesz se utopić ;-) taka gierka... w info na górze na NK masz w wiadomościach od pana gąbki :-D
a co do nocnej zmiany
Armee16.gif

kurcze właśnie wyczytałam, że odbywają się u nas II mistrzostwa w dekoracjach balonowych :szok: oglądałam na stronce organizatora i pokazane są cuda! tylko, że dzisiaj jest ich ostatni dzień :wściekła/y: no nic... jak t. przyjedzie z roboty robię expressowy obiad i ziuuu na halę! może jeszcze coś zobaczymy to porobię foty :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry