• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasia....hehe....;-):-)ale siostra brzydka..:-D:rofl2:

Siostra to ciekawe...znowu te "stopy"....echhhh...dobrze,ze jak są zdjecia gołych facetów to ich nie ma:-D;-):-p
A czemu samopoczucie marne??? dzis piatek:tak:troszke odpoczniesz....noooo...usmiechnij sie kochana moja:-):tak:ściskam!

reklama
Kasia :-D:-D:-D ale macie fazy :-D:-D:-D a konkretnie to ta pianka w czekoladzie ciekawie wygląda... hmmm... :-p:-p:-p:-D:-D:-D
No i jakie jest konkretne przesłanie Twojego posta :-D że to niby przez piankę piękna zamieniła się w brzydulę? :-D A swoją drogą... Fajna laska z Twojej siostry... bardzo podobne jesteście :-):tak:

Byłyśmy u popieprzonej pani doktor... :baffled: Chętnie bym ją zmieniła ale nie bardzo mam na kogo. Są cztery. Jedna jest stara i obrzydliwa... Druga jest tylko w poniedziałki...
Trzecia ma zawsze full pacjentów w spóźnia się co najmniej godzinę do pracy ale jest dobra, no i moja pani doktor. Jest często ma dużo pacjentów, mniej się spóżnia ale jest olewcza trochę!!! :wściekła/y:
No więc mamy małą biegunkę i dostałam to co zawsze, na krostki na cipci mam kupić termentiol, a z odrobaczaniem dłuższa historia. Mam oddać do laboratorium 3 kupy zrobione w odstępie kilku dni, bo takie leki nie są obojętne i bez powodu się nie daje :baffled::crazy: i do tego mocz jeszcze... prze te krostki... :dry:

Królewna śpi... jaka cisza... fajnie... ;-):tak::-)

Iza... będzie dobrze, nie dołuj się... ;-):-)

Kochane wszelkim dołom mówimy stanowcze NIE :tak:
U nas znowu piękne słoneczko, znowu Wam troszkę podeślę, a co nie będę żyła :-p
14.gif

Zaraz znowu gdzieś wybywamy, szkoda czasu i pogody na siedzenie w domu :-)
Miłego dzionka Laseczki:-):-):-)

Paula-może po terminie były.......
Hein36.gif
Hein42.gif

a to tak dla miłośniczek brzyduli...
Langue02.gif

a co do podobieństwa-to że jak-ja do tej przd czy po zjedzeniu loda podobna???
Hein38.gif
Inclassable28.gif

Kacha-dzięki za słonko.

kasiamaj- jak będzie druga edycja brzyduli to twoja siostra powinna brać udział, masz śliczną siostrzyczkę no zgadzam się z paulą podobne jesteście do siebie:tak::tak::tak:
iza- przechlapane z tymi chłopami
jutrzenka- uśmiechnij się:-) zaraz weekend:-)
paula- tak to jest z lekarzami, prawdopodobieństwo trafienia na dobrego lekarza jest takie jak wygrana w totolotka:no:

reklama
heloł
Forum70.gif

wróciłam :-);-)

kasiu dzięki, że pytasz. troszkę odpoczęłam ale młoda od 2 dni słabo spała i w zasadzie jak zamknęłam oko, żeby odpocząć ona w pełni zregenerowana obudziła się po godzince. ale nocka dzisiejsza była niezła więc można powiedzieć, że jestem wypoczęta :tak:
u nas słoneczko dopiero od południa świeci więc popołudniu wybierzemy się na zakupy i spacerek. mieliśmy jechać dzisiaj do mojego brata na kawoszę ale chyba zrezygnujemy bo się nie wyrobię ze wszystkim...
jutrzenka a co ty tak się zakopałaś i nie możesz wyliźć z tego dołka, hę? :wściekła/y:
weroniczko dużo zdrówka dla tadzia!

reszta ma buziaka
Bisous04.gif
:-)

oj coś mi się wydaje, że jak wiosna przyjdzie na dobre to będą tylko nocne pogaduchy ;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry