kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Ufff Młody zasypia, T. zasypia i mam święty spokój, szkoda tylko, że piw brak, znaczy się mam jedno, ale tym jednym to nie będę sobie smaka nawet robić;-)A jutro i pojutrze pewnie grill, pogoda jest taka, że grzech nie skorzystać, aż się zastanawiam co się z tą pogodą dzieje, bo nawet deszczu ostatnio nie było :-)
A co do odrobaczania dzieci i siebie przy posiadaniu psa to mówię poważnie, wielu lekarzy ma to gdzieś i nawet o tym nie mówi, ale prawda jest taka, że psiak przebywa na podłodze,dziecko przebywa na podłodze i nawet przy sterylnej czystości w domu czasami się zdarza, że pozostają na podłodze jajeczka różnych robali przenoszonych przez psy, więc profilaktyka nie zaszkodzi, tymbardziej, że nie są to duże koszty, za to później skutki zagnieżdzenia się robactwa w organiźmie ludzkim mogą być delikatnie mówiąc nieciekawe
A co do odrobaczania dzieci i siebie przy posiadaniu psa to mówię poważnie, wielu lekarzy ma to gdzieś i nawet o tym nie mówi, ale prawda jest taka, że psiak przebywa na podłodze,dziecko przebywa na podłodze i nawet przy sterylnej czystości w domu czasami się zdarza, że pozostają na podłodze jajeczka różnych robali przenoszonych przez psy, więc profilaktyka nie zaszkodzi, tymbardziej, że nie są to duże koszty, za to później skutki zagnieżdzenia się robactwa w organiźmie ludzkim mogą być delikatnie mówiąc nieciekawe

DOBRANOC...:-)
, ale z drugiej strony to jakoś się nie wyspałam
jak bym miała wybierać to bym wolała żeby zbudził sie przd północą a potem spał do 7 ale nie ma co narzekać, i tak jest super, zaczynam wreszcie odżywać