• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ufff Młody zasypia, T. zasypia i mam święty spokój, szkoda tylko, że piw brak, znaczy się mam jedno, ale tym jednym to nie będę sobie smaka nawet robić;-)A jutro i pojutrze pewnie grill, pogoda jest taka, że grzech nie skorzystać, aż się zastanawiam co się z tą pogodą dzieje, bo nawet deszczu ostatnio nie było :-)
A co do odrobaczania dzieci i siebie przy posiadaniu psa to mówię poważnie, wielu lekarzy ma to gdzieś i nawet o tym nie mówi, ale prawda jest taka, że psiak przebywa na podłodze,dziecko przebywa na podłodze i nawet przy sterylnej czystości w domu czasami się zdarza, że pozostają na podłodze jajeczka różnych robali przenoszonych przez psy, więc profilaktyka nie zaszkodzi, tymbardziej, że nie są to duże koszty, za to później skutki zagnieżdzenia się robactwa w organiźmie ludzkim mogą być delikatnie mówiąc nieciekawe:baffled:

reklama
idę spać-dobrej nocki.
Dodo26.gif
Dodo43.gif

Witam się pierwsza. :-):-):-)

Nie śpię bo dzwoniłam do przychodni po numerek. Na 10.00 mam lekarza z Julcią :-);-)

Grzechotka pies jest odrobaczany ale jak zapytałam Weta jak często to robić z racji tego że jest małe dziecko w domu to psa mam przyprowadzać raz na 3 miesiące. I kazał mi Julkę profilaktycznie odrobaczyć jeśli ma kontakt z psem.

Z tego co wyczytałam w necie to właśnie rodziny które mają psa odrobaczają się raz w roku. Wszyscy...

Ostatnia edycja:
ahoj załogo:)
rano wstałam i nawet sie wyspałam a takie piekne słonko swiecilo az zachciało mi sie zyc :) ale cos widze ze schowało sie za chmurkami:( miejmy nadzieje ze wyjdzie moja slicznotka spia dzis mamy na szczepienie brrrrr dobrze ze T sie z pracy urwie to pójdzie ze mna :) ooo ktos wstał hihih

hej:-)
Łukasz przespał mi dziś calutką noc do 4.35 hura:-D, ale z drugiej strony to jakoś się nie wyspałam :dry: jak bym miała wybierać to bym wolała żeby zbudził sie przd północą a potem spał do 7 ale nie ma co narzekać, i tak jest super, zaczynam wreszcie odżywać:happy::happy::happy::happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry