• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Hello!!!!

Alex, no to pozazdroscic pogody!:) My szczesliwi bo 2 dni z rzedu w sloncu ok 12 stopni bylo i juz sie wiosne czuje w powietrzu, ale o takim ciepelku narazie mozemy pomarzyc:tak:
Paula Kaya jest wlasnie fanka pomidorowki (tez wlasnie robilam wczoraj to i na dzisiaj zostalo):)
Weroniczka, ale T pracowita i zdolna kobieta jestes!:tak:
Viki, kciuki za Damianka i brawo dla Pawelka, bo jednak dzielny maluszek!!!!
Ewedja, no to ja Cie tych kolezanek zazdroszcze...ja nie mam do kogo geby otworzyc w realu:(

reklama
Stefanko kochana. Twojej paczuszce zabrakło funciaków żeby dojść do nas więc musiałam ją z poczty odbierać. Ale za to po drodze zapewne była u magla bo ubranka dotarły nie wymięte;-);-);-);-);-);-);-);-);-) Małgosia bardzo dziękuje. Dziś robi furorę wśród znajomych w nowej spódniczce w kratkę. A czapeczka miś to normalnie to co bardzo potrzebowalyśmy. Małgosia wyrosła ze swojej czapeczki i chciałam jej kupić nową, ale jak zobaczyłam ceny u mnie w sklepie ( 40 zł) to zrobiłąm :szok::szok::szok::szok: i wyszłam. Jeszcze raz dziękujemy:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) A ja dziękuję za serduszko na kopercie;-);-);-);-);-);-);-)

Buciki są cudne
Super10.gif
Ale muszą jeszcze troszkę poczekać w szufladzie.
Amour23.gif

Ostatnia edycja:
witam sie i ja z wieczora,

musze polozyc spac moiego mezczyzne, i pozniej do was zajrze, ale nie naprodukowalyscie dzis za wiele wiec dam rade
a pozniej wstawie fotki w naszym namiocie, te ktore maja mnie na nk juz moga zobaczyc co nieco

do pozniej

To i ja się na chwilę dopadłam do kompa :-)

Ewedja zaraz luknę na NK ;-) Ale zadowolony Zaki i włazi już do tunelu? ;-)

Stefanka, Alex podeślijcie tego gorąca... plisss.... :-)

Pryzybela Jula też pomidorowa :-D no miałyśmy ogórkową we wtorek ale po obiadku kupcia poparzyła nam pupę i jutro gnamy do lekarza bo nic nie pomaga... buu...

Kasiamaj powiedz mi Kochana czy weterynarz kazał Ci profilaktycznie Kubusia odrobaczyć? Bo ja jak powiedziałam że mam maluszka to kazał mi iść do pediatry po receptę skoro mała ma kontakt z psiakiem. No i psa też raz na 3 miesiące mam przyprowadzać po dawkę na robaczki.

Moja królewna jeszcze buszuje. Siedzi mi na kolanach :sorry2:

hejka

Kuba niedawno padl, troche pozno bo mial druga drzemke do 17:30
Wczesniej bylam z nim u Kuby dziadka bo dzis Jozefa.
R zawiozl moja mame do babci do Pultuska do przyszlej niedzeli
Widze ze sie wiekszosci spodobalo wklejanie buziek :-D:-D

EDIT
Kurde Kuba tak sie slini ze mial bluzke mokra do pasa i go przebralam to teraz stoi w lozeczku i placze bo chce wyjsc:crazy::crazy::crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Paula co prawda ja nie Kasia M., ale swego czasu byłam wolontariuszką w schronisku i wiem, że profilaktycznie raz na pół roku powinna się odrobaczać cała rodzinka, która ma czworonożnego pupila:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry