• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kurcze to bardzo żle!!!-bo my za tydzień do Gdańska ruszamy-a tu taka pogoda-Weroniczko nie strasz tymi prognozami..:no::no::no:
może coś ulegnie zmianie????-i nadejdzie wiosna?-podobno już bociany przylatują.:tak: na RM-Fm mówili.

reklama
A no niestety to fakt z tą pogodą... Kwiecień też może być różny... Jak w przysłowiu... :sorry2:;-)
U mnie godzinę temu śnieg padał jak psa wypuszczałam przed klatkę... :szok::baffled:

Aga :-D niedoczekanie moje... :-D

Weroniczko-może jak ją utopi to wiosna przyjdzie???-oby
a czego dokładnie szukasz?jakiej tkaniny?

ja może pojadę na zakupy-30km.od moich rodziców jest taki sklep-hurtownia z materiałami-wszystko mają dodatki-akcesoria dla dzieci.....czego dusza zapragnie.muszę sobie guziki kupić do kurtki bo pogubiłam...a u nas nie ma-tzn.są ale wybór taki że ojojojjoj-3 guziki na krzyż:wściekła/y:
kurcze nie mogę buziak wkleić tych z Katy stronki-bo moja sis nie ma ich w komp.a ja nie pamiętam jak one się nazywały :no:

wiesz Kasia tak dokładnie to nie wiem czxego szukam. Chcę żeby była to biała, matowa bawełna. U mnie w sklepie mają tylko z białych satynę. A ja nie chcę błyszczącej sukienki:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: Polar na ponczo udało mi się kupić. Koszulę- body uszyję z koszuli Rysiowej ale jest problem z tą sukienką:baffled::baffled::baffled:

Ależ oczywiście. Chłopcom szyłam garnitury do Chrztu to i córci muszę coś sama uszyć:tak::tak::tak: Zresztą ja kocham szyć:tak::tak::tak::tak::tak::tak: I dlatego też jest mi smutno bo moja maszyna już dogorywa. Musiałam od mamy pozyczyć żeby poszyć ubranka:-(:-(:-(:-(

Weroniczka a kiedy chrzciny???
Kasia no ja mam tą stronkę ale nie wiem czy Ci dac link....;-):-D

Ange24.gif

Hej Dziewczynki :-) U nas wiosna pełną gębą :-D:-D:-D Aż chce się żyć i nie chce się w domu siedzieć także non stop gdzieś z Młodym wybywam :-)
Wysyłam Wam trochę tego słonka i mykam dalej ;-)
slonko.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry