• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejka z rana!
nocka kiepska, nad ranem dała mi troszkę pospać a teraz jeszcze kimie
nie wiem czy nie zrobię sobie dzisiaj dnia bez kompa (oprócz tego porannego wejścia :-)).
tak odpocząć... poleżeć... książkę poczytać... dobrze by mi to zrobiło a zwłaszcza dla mojego kręgosłupa :tak:
nie wiem tylko czy wytrzymam bez was :zawstydzona/y:
a025.gif

kasiu to chyba telepatia?? :szok: ty wiesz, że dziś miałam o to samo zapytać ciebie (was, które karmicie jeszcze piersią??) wczoraj witaminy mi się skończyły i chyba już nie kupię bo praktycznie wszystko jem a mała ciągnie więcej tylko przy ząbkowaniu :tak: brałam prevital
alex dobry plan
Super12.gif

reklama
buuu u nas dzis pogoda brzydka wiec nici ze spacerku, jedyna nadzieja ze ktos nas odwiedzi, wiecie co jest najlepsze ze ja tu mam wiecej kolezanek co mogly by do mnie przyisc (polek oczywicie) niz w polsce, u nas w miescie prawie caly moj rocznik pouciekal gdzies i jak jade do polski to nie ma nawet z kim pospacerowac :wściekła/y::wściekła/y:

kasia mai nie lam sie, ja tez czasami tak mam ze lepiej mi nie wchodzic pod nogi, no ale popatrz na twojego malego bombelka i od razu ci sie humor poprawi
Bebe14.gif

pryzybela
u nas nie ma problemu czy na polu czy w domu jak ma usnac to czy tu czy tu to bedzie spal, czasami jak wracam ze spaceru i nie chce zeby mi usnal po drodze to musze go zagadywac

viki u mnie Zaki opanowal otwieranie lodowki a ze uwielbia parowki to zazwyczaj wyciaga cale opakowanie i przynosi mi zeby mu je otworzyc

dataz widze ze bardzo ci sie spodobaly ikonki
Animaux27.gif

jutrzenka u nas tez dzis pogoda nie spacerowa, wiec siedzimy w domu a ze moja kolezanka zrobila nam pobudke o 6.20 rano to ja juz jestem zgon, czy do was tez czasami ktos dzwoni tak wczesnie rano i co mi powiada JAK JA NIE SPIE TO TY TEZ NIE MUSISZ SPAC

a dla wszystkich ktorych nie wymienilam z imienia
Bisous15.gif

dzien dobry gaduły:rofl2:

wczoraj bylo tak pięknie a dzis śnieg...bleeeee

szczepienie przebiegło bez większych problemow, Pablo troszke popłakał ale to jeszcze strach poszpitalny bo jak tylko zobaczyl pielegniarki w białych fartuchach to mogł juz wracac do domu.
ale ogólnie ok, nie marudził, przespał calą noc z jedną pobudką na piciu, tak ze spoko.
wczoraj bylismy tez na małych zakupach:tak:
kupilam Pawłowi buty na wiosne no i sobie plaszczyk, a dzis jedziemy z damianem bo też buty musimy mu kupic i to dwie pary bo do chodzenia na codzien i do szkoly na zmiane:tak:
a dzis Damian poszedł na olimpiade matematyczną:-p...zglosil sie sam oczywiscie chociaz orłem z matmy to on nie jest..no zobaczymy bo olimpiada jest dla klas 1-4;-)

dobra lece bo pawła musze spac polozyc i na sniadanko isc bo mąż juz mnie woła:zawstydzona/y:

Viki nam mowili ze objawy po tej szczepinoce moga sie pokazac 7-12 dni po. Moze byc temperatura, jak do 3 dni i bez innych objawow to ok a jak cos sie zacznie to do lekarza, wiec musisz poobserwowac. I powodzenia dla Damianka

Paula Ty to masz dobrze, moj dzis o 6 sie obudzil :crazy:, cos mu sie porobilo oststnio, zawsze do 7:30 spal

No tylko Kasiamaj zauważyła że mnie nie ma :sorry2::dry: cmok, cmok!!! :-):-):-)

No mała mi w nocy 3 godziny się wierciła. Przychodziła do nas i wracała do siebie i tak w koło po mojej głowie :baffled: ale wyspałam się... :-):tak:

reklama
cześć:-)
kasiamaj- już skumałam o co chodzi z tymi obrazkami
Bonhomme_youpi.gif
fajny ten twój Kubuś w czapeczce, a mój Łukasz też woła na dwór, przynosi buty i próbuje zakładać, a czapkę to mu sie czasami uda nałożyć:-D
viki- gratki dla Pawełka za dzielność :tak::tak:i powodzenia dla Damiana
Paula- to ci Julka pospała
kata- ja nie mam wyjścia muszę zacisnąć zęby i jeździć bo bliżej nie ma pracy i w ogóle w moim regionie ciężko z pracą a tylko ja pracuję:-(
ewedja- to fajnie że masz tyle koleżanek, masz z kim pogadać:tak::tak:
jutrzenka- possij coś na gardło
alex- mi też było ciężko odkładać małego do łóżeczka bo razem to tak fajnie się śpi:-)
asia- współczuję bólu zatok

a u mnie zima pęłną gębą
Temps15.gif
kiedy to się skończy buuuu:angry:
a mój Łukasz ma na spodenkach literki ABCD i babcia nauczyła go tych literek i sam teraz paluszkiem pokazuje i mruczy "aaabeadaa" i takie tam:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry