Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-)
:-);-)-myślałam że Paula Ci napisała jak to robić-zapodam Ci swój sposób-może Ci jakoś pomogę-

zdrówka

twoja wina

:-)

;-)

usmiech sam sie ciśnie na usta ale powafgę trzeba zachowac 

ale chociaż dziewczynki się wybawiły. młoda teraz odsypia wrażenia a ja słucham ciszy :-) ale błogi spokój...
kiedyś t. tak odzyskał mojemu tacie bo się bawił aparatem i wsio wykasował (przycisnął nie to co trzeba bo bym ciekawy efektu a że mój tata nie kuma angielskiego więc same rozumiecie
) i odzyskał prawie wszystkie! jeszcze się śmiał czy mojej mamie nie robił jakieś sesji bo zdjęcia może odzyskać ;-)
te dojazdy by mnie wykończyły :-(
w wieczornym wydaniu faktów była relacja. wypowiadał się irlandczyk i stwierdził, że raczej to wszystko powinno ucichnąć i żeby nie panikować. a z olisia to rzeczywiście niezły nocny marek 
znajduję jej jakieś spokojne zajęcie (oglądanie książeczek) żeby za bardzo nie rozbudzać a potem sama mi sygnalizuje, że chce lulu

-zaciśniętą w rączce.
:-)