• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej hej
ale u nas wieje buuuu cala noc dawalo i dzis jeszcze bardziej buuu zaraz mi dach zerwie :(
kawusia wypita i biore sie za porzadki musze troszke ogarnac
tak wiec milego
a i Asiacur ja pruderyjna????? :( :( .......no wiesz ,,,,

reklama
dzień dobry
wkurzyłam się napisałam tyle a młody mi kompa zresetował!!!!-wściec się można!!!
no i co ja miałam do Was napisać????-kurcze wyleciało mi z głowy teraz.
słoneczko u nas gdzieś się przedziera przez chmury-ale nadal brzydko!-muszę dziś zakupy porobić,bo sie pokonczyło wszystko w lodówce.
i zabrać się za pierogi -tak mi sie nie chce strasznie!!!-wczoraj J miał mi sprasować kartofelki ale już mu sienie chciało bo film był i tak mnie zostawił.:-(

Viki-u nas po szczepieniu było ok-żadnych reakcji poszczepiennych-typu gorączka,wysypka czy opuchlizna,a przy okazji opuchlizny to ta babka mówiła w przychodni że jak sie pojawi w miejscu ukłucia to żeby przyłożyć sodę rozpuszczoną w ciepłej wodzie-myślię że wiesz,ale gdyby coś -oby nie to tak napisałam-trzymam kciuki-oby wszystko przebiegło pomyślnie.co do Damiana-to kochaniutka nastaw się na nalot młodych dziewczynek-bo muszę Ci powiedzieć że rośnie Ci niezłe ciacho!!!:tak:;-)
Asia-skoro prosiłaś -to Kuba Ci zaprezentuje swoje kapciuszki.:tak:
kubibut.jpg

but2.jpg
but1.jpg

Aga-Ty mi się tu nie obrażaj dobra :tak::-);-)-myślałam że Paula Ci napisała jak to robić-zapodam Ci swój sposób-może Ci jakoś pomogę-
a więc szukasz w google pod nazwą śmieszne obrazki śmieszne gify i klikasz w to ja potem zapisuję taką stronę w ulubionych i jeśli chcę zamieścić jakiś obrazek na BB to klikam w niego prawym klawiszem myszki i masz zapisz adres obrazka-wybierasz to i już otwierasz to okienko na stronie BB jak piszesz wiadomość albo jak chcesz fotkę wstawić -wlkikujesz prawym wstaw i już masz -jakby nie działało to pisz....a jak zadziała to daj znać :tak::-D
Jutrzenka-u nas też piżdzi strasznie co chwila jakieś gałężie na dach lecą-ale słonko przebija choć na chwilkę

ciao kobietki

ja to za wami kobietki nie nadazam, ja to w nocy spalam a wy produkowalyscie,
musz poczytac co tam sie u was dzieje, ale teraz pewnie zaraz pojdziemy na spacerek bo jest piekne sloneczko i pewnie jak wroce to znowu bedzie kilka stron do przeczytania, no a poznije zeby poodpisywac :szok::szok::szok::szok::szok:

ale nic musze sie starac bo jak nie to dostane eksmisje z watku i to dopiero bedzie katastrofa :dry::dry::dry:

kasiamaj- już się od obraziłam, :-D:-D:-D ulep trochę więcej tych pierogów i dla mnie co:sorry2: uwielbiam pierogi:-p ale kompletnie nie mam czasu na lepienie:-(
ewedja- miłej lektury i spacerku:-)
viki- u nas tez nie było żadnych reakcji ubocznych po szczepieniu:happy:
wracam do pracy

fala.gif

hello!!!
Pogoda no taka sobie słoneczko świeci ale wieje wiatr mocny:tak:
viki u nas był objaw lekkie przeziębienie a damiane może rzeczywiście się zakochał:tak:zdrówka:tak:
alex czemu nie nie wyciągłaś spod stołu spałam do rana teraz mnie wszystko boli :-D:-D:-D:-p:-ptwoja wina:-p:-D
dotka dzień-doberek:-D
aga miłej pracy:tak::-)
ewedja miłego spacerku :tak:
kasiamaj nie wkurzaj się z małego komputerowiec rośnie ja z mojego:-D:-D
elcia miłego sprzątania:tak::-D
jutrzenka słoneczko wyjdzie i ci wena wróci:tak:;-)
grzechotka to rzeczywiście ale może mu wróci znowu siadanie na nocnik pewnie to taki kaprys naszych maluszków:tak::-D
i co jeszcze ...
miłego dnia!!!

no ja mam chwilke mały spi obiady gotowe posprzatane ja wykapana pies wyprowadzony zakupy zrobione ufff juz samym pisaniem sie zmeczyłam:-D:-D

viki u nas było spoko po szczepieniu tym
a co do damiana to byc może jakieś love wchodzi w grę
moja koleżanka ma syna tez w wieku damiana i on ma narzeczoną oliwię i na urodziny był ślub kazał sie w garniak ubrać i krawat założyć i tak mówi do matki " wiesz mamo to nie jest jakas tam przelotna miłośc ja ja szczerze kocham " i to z powaąna miną :-D:-D usmiech sam sie ciśnie na usta ale powafgę trzeba zachowac
moj chrześniak też w wieku damiana mów że on na wesele mojego brata to chce zaproszenbie z osobą towarzyszącą i co zaczyna sie no zaczyna
viki ty zbieraj doswiadczenia o darastającytm chłopcu a my je potem wykorzystamy:-D:-D
a co do jedzenia to kuba sie tak samo zachowuje cały czas by cos żuł i wiecie co wstyd sie przyznac ale on tylko kotlety preferuje mielone piersi schabowe a o gotowanym nie ma mowy pluje i już żeby mu tak nie dawac smarzonego to mu troszke podsmarzam na patelni beztłuszczowej i duszę te mielone i schabowe
jak nie ma kotleta to obiad do bani jest:-D:-D
wczortaj zrobiłam mu kopytka ze szpinakiem mieciutkie leciutkie zjadł trohę ale najlepsza później była kanapka z mięskiem i to w sumie samo mięsko zjedzone a chlebek zostawiony

berek!
jejku była kumpela z prawie 3-letnią córą. siedziała 3 godziny :szok: ale chociaż dziewczynki się wybawiły. młoda teraz odsypia wrażenia a ja słucham ciszy :-) ale błogi spokój...
dziewczyny jeśli chodzi o utratę zdjęć to w necie można znaleźć programiki, które pozwalają 80% ich odzyskać :tak: kiedyś t. tak odzyskał mojemu tacie bo się bawił aparatem i wsio wykasował (przycisnął nie to co trzeba bo bym ciekawy efektu a że mój tata nie kuma angielskiego więc same rozumiecie :-D) i odzyskał prawie wszystkie! jeszcze się śmiał czy mojej mamie nie robił jakieś sesji bo zdjęcia może odzyskać ;-)
ja robię jak alex co jakiś czas wypalam płytkę
podobnie można odzyskać inne dane z kompa po formacie - ale to już wyższa szkoła jazdy ;-)
pogoda u nas byłaby superowa gdyby nie wiatr
aga to ja też miałam tyle do pracy, nawet trochę więcej i dlatego zrezygnowałam :tak: te dojazdy by mnie wykończyły :-(
kacha wczoraj zapomniałam ci napisać, że tv tvn była bezpośrednio w belfaście :tak: w wieczornym wydaniu faktów była relacja. wypowiadał się irlandczyk i stwierdził, że raczej to wszystko powinno ucichnąć i żeby nie panikować. a z olisia to rzeczywiście niezły nocny marek :szok:
kasia u nas jak młoda nie jest śpiąca to za chiny nie uśnie i ja się z nią wtedy nie siłuję :tak: znajduję jej jakieś spokojne zajęcie (oglądanie książeczek) żeby za bardzo nie rozbudzać a potem sama mi sygnalizuje, że chce lulu
jutrzenka bardzo współczuję :-( dla was to będzie smutny czas ale może babci przyniesie ulgę w tym cierpieniu :-( straszne jak ktoś z rodziny odchodzi...
asia
Applaudissements03.gif
jedno do przodu!
alex ja myślała, że wy już po pierwszej samodzielnej nocce ;-)
viki moja na szczepieni reaguje bardzo dobrze, żadnych wysypek, zmian nastrojów. no może trochę bardziej śpiąca jest. ta szczepionka u nas była w rączkę. a przed wami ciekawy okres w/z z damianem ;-)

a dla niewymienionej reszty
Bisous14.gif
dota mnie znowu prześwięci :-D

reklama
czapkaz.jpg

Mój agent-dziś z rana chciał już na dwór iść....sam sobie czapkę ubrał i wołał DADADA....no i poszedł-ale spać...z tą czapką :tak:-zaciśniętą w rączce.

odłożyłam lepienie pierogów jak J wróci z pracy bo nie dałam rady!!! zrobiłam tylko farsz.
Kuba wstał i już cichość się skończyła a ja....chciałam
Peureux08.gif

posprzątałam trochę -Kuba mi pomógł -odkurzał-to jego działka.:tak::-)
no i pojechaliśmy na zakupki-ale tak na szybko bo straszna pogoda-wieje okropnie-aż młodego przewróciło a jak mu wiało prosto w twarz to aż wstrząsu dostawał
Langue08.gif

teraz znów zasnął.-więc mam ciszę.
a co u Was dziewczyny?jak mija dzień???
Paula-Kata-a Wy gdzie się
Peureux09.gif
chowacie?
Aga-no-od razu lepiej!!!!-i co udało Ci się???
Joanna-on to już nie tylko
RegarderLaTV.gif
ale wszystko czego dotknie to ma wielkie wzięcie!:szok::tak::baffled:
Grzechotka-dobry ten mały Twojej koleżanki...kurcze weż sobie wyobraż że teraz Twojemu to do głowy wpada....że za małe kilka lat on sie będze żenił :-D:-D:-D
Dota-dzień dobry -co u Was? (coś mało napisałaś)
Weroniczko-dziękujemy za wpis-dopiero zlukałam
Hein85.gif
:tak::-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry