reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Aneta23-dzięki Ci bardzo.
Coucou07.gif

mogłabyś sprawdzić jeszcze Misia24
pisała taka na mamy z warmi i mazur.-i też tak myslę???-bo bardzo podobnie do tych lasek śmiesznych!!!-co nam tu "paskudzą"-swoją głupawką!!!!

reklama
Czołem babki:-):-)

Ja już mam wolne na dzisiaj, uffffff. Stary kąpie młodego i zaraz potem kładzie go spac bo juz po kolacji:tak:

Czy wiecie, że dzisiaj w UK jest dzień matki??? z tej okazji poszliśmy do knajpy na obiad:tak:

Asiacur wierzę, że nie tylko Marcel łobuzuje ale mam wrażenie, że tylko ja nie umeim sobie z tym poradzic:-:)-( już nie wiem jak mam mu wytłumaczyc i przemówic do rozumu że nie wolno wyrywac wtyczek z kontaktów, że nie wolno walic czym popadnie w tv, że nie wolno wiecznie przełączac tv i dvd, że nie wolno włazic najpierw na krzesło potem na stół, że nie wolno odkręcac kranu w wannie i wiele, wiele innych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja mu mówię NIE a on w śmiech i dalej to samo:wściekła/y::wściekła/y: czasmi naprawdę mam ochotę mu strzelic (choc wiem że to nie pomoze) i muszę w myślach liczyc do 10 żeby ochłonąc:wściekła/y::wściekła/y:
od kilku dni zaczęło się tez walenie głową na znak buntu:szok::szok::szok:

hello

matko co za idiotki sie tu ostatnio pokazuja, rece mi opadaja :angry::angry::angry::angry::angry:

Jutrznia wiesz u mnie Marcel tak samo bałagani, a taki piękny porządek trwa tylko przez czas jego drzemki i snu :-D ale piknie wysprzątałaś...bączek miał co robić jak wstał, co??:-D

hehe zastanawialam sie czy to tak z milosci czy po prostu przekrecenie nicka jak to kiedys Paula przekrecal nick naszej Pryzybelki :-D:-D

kacha ja tak kiedyś jutrzenkę nazwałam i żyję :-)

zyjesz bo ja to przegapilam :-p:-p:-p

Sylwia fajnie Ci z tą corcia :tak::tak:

Anetka dzieki za info i wyeliminowanie troli z naszej grudniowej rodzinki :tak:

R dzis z Kuba poszli piechotka z wozkiem do miasta na obiadek a ja do nich dojechalam autem bo z powrotem juz wracalismy samochodem, bylo chlodno ale Kuba zadowolony ze spaceru. Wogole ostatnio jak wysiadamy pod domem z wozu i chodzimy do wiatrolapu to on zaczyna jeczec bo chce na dwor :tak::tak::tak:
Ale ogladalam pogode dlugoterminowa na tvn i od soboty wiosna i nawet na poczatku kwietnia 23 st. Jutro idziemy kupic lekki wozek i bedziemy smiagac z Kubeuszem po miescie :tak:

hmm i nie wiem co jeszcze napisac :zawstydzona/y::zawstydzona/y:, ogladam taniec z gwiazdami a Wy?

ja wlasnie wrocilam do domu :)
tez jedlismy obiad na miescie ze wzgledu na dzien matki hehhe
ehhh na temat trolli to sie nawet nie wypowiem :)

och jutrzenko co było a nie jest nie pisze się w rejestr :-p
sylwia współczuję ale każdą z nas to czeka :tak: u mnie już się zaczęło i się rozkręca :-D powtarzam do znudzenia bo młoda ma pamięć krótkotrwałą :-D a i tak nie słucha :-D może jakoś mało dobitnie tłumaczę :-D

muszę na razie przerwać bo młoda kupacza walnęła w wannie :-D
będę potem...

reklama
Do góry