Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ryczy, bo chce wyjsc z wozka i chodzic. Autobus jedzie wiec jak mu dam chodzic??? A on ryk i ryk. 
Spacerek nawet nawet poszedl, ale w ogole nie spal, a zawsze spi troche na spacerze... Wracamy z miasta -ryczy! Wzielam go na rece. Prezy sie, ryczy, chce chodzic na nozkach...

Wozek zakupami leci, mimo ze na hamulcu, nie wiem co robic pierwsze, zbierac zakupy, czy uspokajac diabla 

No mowie wam tak sie z nim dzis napocilam, jak nigdy chyba!
Teraz na ostatnich krokach do domu- zasnal. Przelozylam do lozeczka i spi.... A ja chyba zaraz padne kolo niego, tak mnie wykonczyl....
Tak to mi dzis przyszlo do glowy wlasnie po dzisiejszym spacerze....
;-)
u nas jak młoda miała skazę i miała wybroczyny na udach to pediatra od razu powiedziała, że nieraz i na uszkach się pojawia taka reakcja na mleko
teraz już wiesz i dobrze, że zadziałałaś intuicyjnie!

Juz wiesz co i jak z mala, a tak to by jeszcze dziecko na operacje poslali, durnie!!

Nawet Oliwier czasem za bardzo...

:-)
;-)