reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

paula natchnienie do nie pojscia do pracy heheh wiesz czasem potrzebujesz kogos kto ci powie co masz zrobic heheh dziekuje Asiu C.

reklama
alex to może faktycznie było zatrucie? musisz obserwować szkrabkai fakt faktem mleczko bez laktozy nie zaszkodzi :-);-)
jutrzenka wyściskaj ją :-D:-p utwierdź w przekonaniu że będziesz tęsknić :rofl2:
Anetka zdrówka dla Madzi! :tak:

byłam z szogunem na spacerze, poznałam młoda mamę z osiedla, ma dwuletnią córeczkę :-) co Nelka dawała czadu, palce do oka wkłada guziki od kurtki rwała :-D i pół godz krzyczała didi i nawet jak wróciłyśmy to dalej przeżywała new friend :rofl2:
i szła grzecznie na nóżkach, raz tylko na rękach ją miałam :-p:laugh2:

:-Ddzien dobry baby:-)

My po spacerku....bylismy w centrum ogrodniczo-zoologicznym....ale było dzieci:szok: i wiekszość w w wieku Krzysia....maly troszke sobie pokrzyczał do zwierzątek, troche do dzieci....a teraz probuje chodzić,jest na etapie 7-9 kroków i bęc:-Di jego to smieszy oczywiście....
moge Wam fotkę wkleic,jezeli lubicie zwierzaki...heheh.....
p.s.nie czytalam co u Was....ale nadrobie potem....teraz troszke mnie brzusio boli (@) ale nic dam rade;-)być kobietą,być kobietą......;-)

duzo zdrówka i duzo uśmiechu :-):-):-)
paaa

dota widzę że się zsolidaryzowałyśmy :-D;-) co do @ ;-)
aga przyjaciółka taka wygadana ;-) po 3 min śpiewać piosenkę o żółtej kredce zaczęła ku uciesze szoguna :-D a szogun się bujał na boki do rytmu jak hip hopowy ziom, ja się popłakałam ze śmiechu :-D

mogę wkleić zdj z karuzeli? :rofl2:

hello!!!
ale fajna pogoda może słonka nie ma ale jest cieplutko:tak::-D
dotka super foteczka:tak:
diankus już posprzątane łał i fajne zdięcie:tak:
paula następna już ma posprzątane szybki kobietki bo ja nawet nie zaczęłam:-D
viki zdrówka dla pabla biedaczek...
jutrzenka to ucałuj koleżankę na odchodne:-D;-):-p
anetka zdrówka dla madzi...
aga
to będziesz jutro wypoczywać:-Di nocki przespane tego życzę aby tak zostało już:tak:
alex super że oliwierek ma się już lepiej:tak:
iza humorek dopisuje mi dzisiaj też:-D:-D
asia,stefanka wypoczywajcie :tak:
miłego dnia!!!!

witka baby :-)
my po spacerku, 2 godzinnym! odżyłam i ja i młoda aż mi lepiej na dusy :-)
teraz kimie ;-)
aga porządki to ja będę robić jak t. urlop dostanie a się nie zapowiada w tym tygodniu bo nawet na nadgodziny zostaje :-(
ale jest pięknie! nacieszyć się nie mogę tym słońcem!
zupełnie inaczej mija dzień :-)

aaa przypomniało mi się: w rossmannie jest w promocji ten tusz do rzęs polecamy chyba przez viki? kosztuje 47 zł ;-)

tralala ale mam dzisiaj humorek :-D

kurna suwaka nie widzę :no: może to jakaś chwilowa awaria

No, wróciliśmy ze spaceru.Prawie dwie godz. łaziłam i Filip też na nogach dreptał. Całą ulicę długaśną przeszedł i jestem z niego dumna, bo nie uciekał i dawał rączkę, żeby go prowadzić. Mój Krąsi:-) A w powrotnej drodze mi padł jak betka. Nawet rozbieranie w domu go nie obudziło. Ciekawe ile pośpi :hmm:
Anetka, kaszel trwa u nas kilka dni. Ale katar już 5tyg. :szok::szok::szok:Ten kaszel to pewnie od kataru się zrobił, bo mu ta wydzielina tam zalega i nawet "glutownicą" nie mogę wyciągnąć:-:)-:)-( Zdrówka dla Madziulka|!!!
Stefanka ja Twoim natchnieniem?:szok:Polecam się, ale powiem Ci w sekrecie, że nawet nie wiem, co miało na Ciebie tak inspirujący wpływ:-D:-DWażne, że miało, hehehe
Dotka, fajny zwierzyniec w centrum ogrodniczym:-)
Aga, jak tam pracka?
Kata, gdzie jesteś? Kundzia Cię wykończyła???
Kasiamaj, to samo...
Sylwi dawno nie było...
Jutrzenka, pożegnałaś swoją "ulubioną" koleżankę?:-D

Mówię Wam jak fajnie się nie chodzi do pracy, fiufiufiu

reklama
Do góry