• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
alex to może faktycznie było zatrucie? musisz obserwować szkrabkai fakt faktem mleczko bez laktozy nie zaszkodzi :-);-)
jutrzenka wyściskaj ją :-D:-p utwierdź w przekonaniu że będziesz tęsknić :rofl2:
Anetka zdrówka dla Madzi! :tak:

byłam z szogunem na spacerze, poznałam młoda mamę z osiedla, ma dwuletnią córeczkę :-) co Nelka dawała czadu, palce do oka wkłada guziki od kurtki rwała :-D i pół godz krzyczała didi i nawet jak wróciłyśmy to dalej przeżywała new friend :rofl2:
i szła grzecznie na nóżkach, raz tylko na rękach ją miałam :-p:laugh2:

diankus- a jak nowa przyjaciółka Nelki zareagowała na takie czułości:sorry::-D
stefanka- czyżby wagary:dry: no no ;-):-D
anetka- zdrówka dla Madzi:tak::tak::tak: a jak rączka Roksanki:sorry:

kata, kasiamaj- co z wami? porządki wiosenne robicie?

:-Ddzien dobry baby:-)

My po spacerku....bylismy w centrum ogrodniczo-zoologicznym....ale było dzieci:szok: i wiekszość w w wieku Krzysia....maly troszke sobie pokrzyczał do zwierzątek, troche do dzieci....a teraz probuje chodzić,jest na etapie 7-9 kroków i bęc:-Di jego to smieszy oczywiście....
moge Wam fotkę wkleic,jezeli lubicie zwierzaki...heheh.....
p.s.nie czytalam co u Was....ale nadrobie potem....teraz troszke mnie brzusio boli (@) ale nic dam rade;-)być kobietą,być kobietą......;-)

duzo zdrówka i duzo uśmiechu :-):-):-)
paaa

dota widzę że się zsolidaryzowałyśmy :-D;-) co do @ ;-)
aga przyjaciółka taka wygadana ;-) po 3 min śpiewać piosenkę o żółtej kredce zaczęła ku uciesze szoguna :-D a szogun się bujał na boki do rytmu jak hip hopowy ziom, ja się popłakałam ze śmiechu :-D

mogę wkleić zdj z karuzeli? :rofl2:

hello!!!
ale fajna pogoda może słonka nie ma ale jest cieplutko:tak::-D
dotka super foteczka:tak:
diankus już posprzątane łał i fajne zdięcie:tak:
paula następna już ma posprzątane szybki kobietki bo ja nawet nie zaczęłam:-D
viki zdrówka dla pabla biedaczek...
jutrzenka to ucałuj koleżankę na odchodne:-D;-):-p
anetka zdrówka dla madzi...
aga
to będziesz jutro wypoczywać:-Di nocki przespane tego życzę aby tak zostało już:tak:
alex super że oliwierek ma się już lepiej:tak:
iza humorek dopisuje mi dzisiaj też:-D:-D
asia,stefanka wypoczywajcie :tak:
miłego dnia!!!!

witka baby :-)
my po spacerku, 2 godzinnym! odżyłam i ja i młoda aż mi lepiej na dusy :-)
teraz kimie ;-)
aga porządki to ja będę robić jak t. urlop dostanie a się nie zapowiada w tym tygodniu bo nawet na nadgodziny zostaje :-(
ale jest pięknie! nacieszyć się nie mogę tym słońcem!
zupełnie inaczej mija dzień :-)

aaa przypomniało mi się: w rossmannie jest w promocji ten tusz do rzęs polecamy chyba przez viki? kosztuje 47 zł ;-)

tralala ale mam dzisiaj humorek :-D

kurna suwaka nie widzę :no: może to jakaś chwilowa awaria

No, wróciliśmy ze spaceru.Prawie dwie godz. łaziłam i Filip też na nogach dreptał. Całą ulicę długaśną przeszedł i jestem z niego dumna, bo nie uciekał i dawał rączkę, żeby go prowadzić. Mój Krąsi:-) A w powrotnej drodze mi padł jak betka. Nawet rozbieranie w domu go nie obudziło. Ciekawe ile pośpi :hmm:
Anetka, kaszel trwa u nas kilka dni. Ale katar już 5tyg. :szok::szok::szok:Ten kaszel to pewnie od kataru się zrobił, bo mu ta wydzielina tam zalega i nawet "glutownicą" nie mogę wyciągnąć:-(:-(:-( Zdrówka dla Madziulka|!!!
Stefanka ja Twoim natchnieniem?:szok:Polecam się, ale powiem Ci w sekrecie, że nawet nie wiem, co miało na Ciebie tak inspirujący wpływ:-D:-DWażne, że miało, hehehe
Dotka, fajny zwierzyniec w centrum ogrodniczym:-)
Aga, jak tam pracka?
Kata, gdzie jesteś? Kundzia Cię wykończyła???
Kasiamaj, to samo...
Sylwi dawno nie było...
Jutrzenka, pożegnałaś swoją "ulubioną" koleżankę?:-D

Mówię Wam jak fajnie się nie chodzi do pracy, fiufiufiu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry