reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

a my rano wypalilismy na zakupy bo rano mniej ludzi i nie ma takiego balaganu w sklepach. upolowalismy sporo okazji hehe kupilismy Gai kurtke Nike na 18-24 miesiace sliczna za...5 funi.
pozniej was poczytam bo gotuje obiad wlasnie :)
aleeee pozdrawiam was kochane babeczki

reklama
hmm u nas dota tez nie bylo zwyczaju zajaca...
wyobrazcie sobie ze dzis nie myslac o konsekwencjach J dal Gai pilke do golfa bo kupil paczke. teraz Gajutek wali pilka (ktora jak wiecie jest bardzo twarda ) w: pralke, lodowke. krzesla i wszystkoo co jej sie podoba...ehh ale to nasza wina.
a wczoraj Gaja spala popoludniu w naszej sypialni co jakis czas do niej zagladalam bo dlugo spala no i minely juz ponad 2 godziny wiec poszlismy do niej zajrzec, wpadamy a tu Gajuters zapalil sobie lampke nocna, zabral piloty z komody przy lozku i bawi sie na calego hhehe najbardziej sie smialismy z tej lamki hehe bo w sypialni jak zamykamy zaluzje to jest dosc ciemno hehe to dziecko sobie poradzilo nie ??
a wy jak tam ??

Gaja spryciula. Co będzie po ciemku siedziała jak może lampkę zaświecić, hehehe.... Pewnie podpatrzyła jak to się robi...
Ja jestem w szoku jak te nasze maluchy już takie mądrusie są :-)

Moi chłopcy poszli na spacerek, a ja mam w końcu w domu błogą ciszę... Rzadko się to zdarza...
Jutro niestety do pracy, ale może te trzy dni wytrzymam. Boję się tylko o Fifka... Taki radosny był przez ten tydzień. Gile nadal do pasa. Ja to już nie mam bladego pojęcia co jest. Ciągle tylko te syropki itp.

Monia, dużo zdrówka dla Wiktorka. Biedne te nasze dzieciaczki... Tulam Was mocno :-)
Dota, u nas nie ma zwyczaju zajączka :no:
Kata, ciekawską masz córunię, ale to chyba dobrze, no nie? Może nie dla Ciebie, bo się obiegasz za nią...

asia a u mojej Gai ciagle cos na buzi wyskakuje :( juz jej sie polepszy a wieczorem znowu czerwona buzia...juz nie wiem co moze ja uczulac...smarujemy juz wszystkim, jeszcze czekamy na ten unibasis bo ma mama J przywiezc. tak mnie to wkurzaaaa

My tez juz po niedzielnym spacerku :-), bo pogoda superowa! :tak::-)

Gajutek- mala spryciula....:-D:-D Asia- masz racje...te dzieciaki wszystko teraz podpatrza i kopiuja.:-D:-D

A ja dostalam kataru, bleee :-(:baffled:

alex to ty sie lecz bo ja kolo kichacza nie bede siedziala !! jeszcze mnie zarazisz!! mnie tez delikatnie bierze ale juz kurcje czosnkowa zaplanowalam na wieczor hehe romantyczny hehe w tamta sobote zjadlam bulke z 4 zabkami czosnku i nie dosc ze sie pochorowalam bo to bylo na pusty zoladek to jeszcze J jak na drugi dzien rano sie obudzil to stwierdzil ze jest odurzony heheh

widzisz stefanko jaką masz zaradną córeczkę:tak::tak::tak: a co do buzi to ja mam z Łukaszem też taki problem bo ma ciągle szorstkie i lekko zaróżowione policzki. Mam nadzieję że mu to zniknie, bo podobno skóra do 3 roku życia się rozwija i mogą takie rzeczy występować, no chyba że to jest uczulenie na coś:sorry:
alex- mówisz jesteś pociągająca - zdróweczka:tak:
kata- dla mnie to jest dobrze że mały jest taki ruchliwy, bo może uda mi się zrzucić pare kilo, bo jak siedzę w pracy to nie da rady:no:
asia- biedny Filipek, ciekawe co mu jest?
a mój mały to mi daje znaki jak zapomnę schować coś czego mu nie wolno dotykać i wtedy stoi nad tym i krzyczy "uuuuu"

Witka z wieczorka...:-)

Przyprowadziłam dziś mój rower od rodziców z komórki i szukam fotelika dla małej...

Dałam nowy temat na niemowlakach bo tam dużo mam i może ktoś coś doradzi mądrego... :sorry:

Poza tym to byliśmy dziś u teściowej w szpitalu... :eek: potem u mojej mamy na kawie i jestem już w domku... :-);-)

Dota u nas na Zająca to drobiazg jak na Mikołajki od krasnali... ;-)

Stefanka u nas też krostki na buziaku... A Unibasis nas uczulił... :baffled: może wam pomoże... :tak::-)

Asia, Monia zdrówka dla chłopaków...

Alex- dla Ciebie też... ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry