reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ci faceci to są naprawdę z innej planety. R chciał mi zrobić niespodziankę i kupił karmi black ( mniami !!!!!!!!!!! ). Poprosiłam go żeby mi otworzoły żeby się troszkę alkohol odparował a on mi wypił pół butelki:baffled::baffled::baffled: No to mu powiedziałam grzecznie żeby już sobie całe wypił bo nie chcę sobie robić smaka tak małą ilością ( no bo wiecie karmi jest w tych małych buteleczkach ) to on się na mnie obraził i się nie odzywa:baffled::baffled::baffled::baffled: normalnie jakiś ufok z niego;-);-);-)

reklama
Weroniczka :-D:-D:-D hehe... dobry mąż... :-D:-D:-D
No i fajnie że leczysz dzieciaczki zdrowiej :-) ;-):tak:

Pryzybela fajnie że wpadłaś...

Ewedja to jutro macie lekarza? Kciuki zacisnę ;-)

Asia no to nie fajnie że Fifi takie nowości przynosi do domu ze żłobka... :-(

Hehe Dota to nas pomylą na zlocie :-D:rofl2:

Grzechotka Elcia niech katarek szybko przchodzi ;-):-)

Co do proszku to my używamy Persila lub Ariela. Wydają mi się lepsze od Vizira którego wcześniej używałam :tak: a kolory piorę w płynach bo po proszku czasem takie plamy zostawały jak by się źle wypłukał i musiałam od nowa płukania wstawiać... :eek: No i do każdego prania Vanish dodatkowo... ;-)A potem płukanko w Lenorze :tak:

My dziś byłaśmy na dworku kilka godzinek i Niunia mi nie spała w dzień,:szok: za to już śpi od 19 i mam święty spokój :-) wróciła do domu taka umorusana że z wycieraczki od razu do wanny... :laugh2: kochana brudasica... :-)

hello
my dopiero co z piaskownicy wróciliśmy.
teraz tatuś kąpie synalka a potem czas na baję.-ciekawe czy tak szybko odpadnie jak wczoraj?
dziś Kuba miał dzień kupy :tak: zrobił 3!!! w tym jedną taką że pranie ręczne musiałam robić :-p:baffled::crazy: bo wszędzie była ku....a.:sorry:

Kata-dzięki
Pryzybela-ja też jestem w szoku że tak nam sie udaje-aby tak dalej.dziś już 5 dzień zleciał bez cyca i będzie 5 noc.
Weroniczko-narobiłaś mi smaka tym karmi :tak:
Dota-fajna fryzurka :laugh2:;-)

hej

a ja własnie wrocilam z basenu i padam na twarz.....
jeszcze poszłam na saune i po minucie myslałm ze tam zdechnę ale wstyd mi bylo tak szybko wyjść hihi:zawstydzona/y:

my pierzemy w persilu i plukamy w lenorze:tak:i piore wszystkie ciuszki razem to znaczy pawłowi nie piore osobno.

kasiamaj no z tym nawałem pokarmu to jakos samo tak sie zmniejszało z dnia na dzien.;...u nas bylo o tyle latwiej ze ja wczesniej przestałam karmic w dzien i krmilam damiana tylko w nocy no i oczywiscie zmniejszałam pozniej czestotliwosc i tak jakos samo zanikło:baffled::happy:

weroniczka a to ci mężulek:sorry:

a my zaraz winko sobie otworzymy:-)

najgorsze jest to ze ja jestem głodna a obiecałam sobie ze od dzis nie jem nic zupełnie wieczorami...ale dzis sie tak jakos złozylo ze zjadłam tylko troszke zupy na obiad....i teraz walcze ze ssaniem w żołądku:crazy:

dota...no to zaszalałas z fryzurą hehehe

wszystkich pozdrawiam cieplutko i zmykam na herbatke..zieloną...

viki- udanego wieczorku, zapowiada się romantycznie:-p
weroniczka- a to ci mąż, może chciał tylko spróbować ale ma taki duży gul:sorry::-D:-D :sorry:
kasiamaj- gratulacje sukcesów w odstawianiu:tak::tak:
paula- ale ci fajnie, ciekawe jak prześpi noc:sorry:
pryzybela- ty to już jesteś myślami w polandii:tak::-)
joanna- jak tam główka, coś się uzupełniła ta pustka;-):-D
iza- ja piorę w persilu obecnie a wcześniej w E i vizirze w zależności od promocji, choć ciuszki małego do roku prałam w jelpie:tak:
magda- fajnie Wiktorek musztruje mamusię podobnie jak mnie mały:tak::-D:-D:-Da teraz jak jestem w domu na zwolnienu to cały czas tylko mama i mama i nikt inny, mama da jeśc, mama pielucha, mam do zabawy:szok::szok::eek:
ela, grzechotka- zdrówka dla dzieciaczków:tak:
asia- może z czasem Filipek i jakieś pozytywne nawyki załapie w tym żłobku:sorry:
basia- to fajnie że mały je to co wy:tak::tak:nie musisz mu wymyślać i dwóch obiadów gotować:tak:
paula pisze:
ewejda- mnie pominęłaś:-( ale nie gniewam się:-):-D a mój Łukasz przestał się interesować siusiakiem:confused2:
dota- to naprawdę twoja fryzura? fajna, też tak chciałam ale mi odradziła fryzjerka takie loki, bo powiedział że trzeba mieć czas żeby je pielęgnować a ja czasu nie mam:sorry:
mam nadzieję że nikogo nie pominęłam, jak tak to przepraszam:-)

no właśnie paula- okłada podobna:sorry: na początku myslałam że to miga tomik viki

Ostatnia edycja:
Aga niedawno jak mi tak padła o 18 to obudziła się o 7 rano następnego dnia... no z tym że zjadła 4 butle po 250ml mleka z kaszką... :-D:-D:-D to litr... gdzie ona to zmieściła??? :szok::laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Do góry