reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Bede go nosić zawsze i wszedzie:tak:a jak bedzie zlot w przyszlym roku w lipcu, to obowiazkowo w nim bede i kazdemu bede mowila jaki jest uniwersalny i wygodny:tak:taki na plaze i w gory, taki do lozka na igraszki i na przejazdze rumakiem....:-p:-p:rofl2:

reklama
alex ja tez poprosze taki sweterek a żeby ci sie nie nudziło to na roz 42 :-D:-D dasz rade hehehe

dota sa te czapeczki w H&M ale kosztują 35 zł troche duzo jak na czapke podobne sa w cheerokee troche tansze bo 27 hehhee

a spodni nie wygrałam bo kuba sie rozbeczał:eek:
ale kupiłam bluzeczke next i spodenki moro w sumie za 17 zł i jeszcze fajne ogrodniczki next licytuje

uuuuu Grzechotka szaleje na allegro:-D
a czapeczki tak stoją w zeszlym tyg.kupilam kapelusik w smyku za 39zl....wymyslają z tymi cenami, na ale dziecko musi miec....

Do Ciebie grzechotka chyba swiety mikolaj przyszedl ostatnio, co? I to i to i tamto..... niektorym to dobrze! :-p;-):-D:-D:-)
Dota- ok, to jestesmy umowione... tylko oszczedz mi detali z Waszych igraszek.....:-D:-D:-D
grzechotka- a dla Ciebie tez z reniferem?

Alex moze uda Ci sie zrobic do czerwca,cooo???? bedziesz w Polsce to sie nawet tam przejade do Ciebie po to CUDO;-)jejku juz sie nie moge doczekac....przechodze w nim całe lato i pewnie lata:-D i to bedzie taki moj znak rozpoznawczy...:tak::-D:rofl2:

alex moze myc z reńkiem :-D:-D:-D:-D
dota ja kupiłam mu kapelusik w cubusie za 19 zł a super jest i duzo jest tam fajnych czapeczek
a w smyku to najlepiej poczekac na wyprzedaz wtedy oddaja wszystko prawie za darmo jeszcze jesienia kupiłam juz na wiosne lato kilka ubranek za dosłownie 20% ceny a w reserved tez kupiłam czapeczke za 8zł

kopnijcie mnie bo mam bałagan i musze posprzatac a mi sie nie chce:rofl2:

Grzechotka jak to masz balagan i siedzisz przy kompie.....no nie!!!! marsz do sprzatania:tak::-D

ja tez ide nastawic jakis obiadek bo mnie tu zagdaujecie a czas leci...mąż przyjedzie z pracy glodny i znowu mi sie dostanie,ze nie ma obiadu....a wiecie jak jest: mąż glodny mąż zły...brrrrrrrr:szok:

reklama
o matulu jedyna :szok: cytm i cytam i końca nie widzę :szok::-)

dotka my mamy trochę inne trampki, bardziej przewiewne - ale fotę potem wstawię (są jednak już brudne :-p) a szczepienie mamy 7 maja
sylwia uważaj na siebie! jaką w ogóle macie opiekę? jest jakiś lekarz prowadzący?
kasiu u nas do picia tylko WODA mineralna niegazowana (żywiec najlepiej ;-)) i tak praktycznie od zawsze :tak: zresztą my to samo ;-) soczki sporadycznie (bobofruty), kubusie play-e też, herbatka granulowana się kończy i więcej nie kupię bo zatrąca chemią :sorry: a zwykłej nie chce mi się robić :-p a woda najlepiej gasi pragnienie!

jutro do południa jedziemy do łódzkiego zoo ze znajmomymi! :-) tak więc łodzianki jakbyście się wybierały to dajcie znać!

a w ogóle to poszłam dzisiaj i obcięłam włosy :-D ot tak z marszu - ściachałam wszystkie na króciutko :-D bo ciepło mi się zrobiło :-D

buziaki :*

Do góry