reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejo
teskniłyscie?????
jeny my od poniedziałku kursujemy hihihihih
a juz wczoraj piaskownice klepalismy hihihihihi i mała nam pomagała hihihih dzis cd wiec mykam:)
buziolki dla wszystkich:)
Sylwia kurcze uwazaj z całych sił cmok cmok jak nie dasz rade to do ciebie przyjade zeby ci pomódz hihihihih chcesz???? hihihih

reklama
:-)no i poczytałam...
Ja Marcelowi daję moje soczki właśnie z sokownika, porzeczkowe, truskawkowe, wiśniowe i soczki z bobowity ale też rozcieńczam z wodą, herbatkę hippa sporadycznie, wodę też rzadko, a wczoraj kupiłam sobie Kubusia jak bylismy w parki i Marcel mi go pił z butelki, strasznie mu smakował, ale na razie mu jeszcze nie daję takich soczków...
co do szczepionki to mamy termin na środek maja, ostatnia skojarzona, w terminie 16-18 m-c

Magdalenka biedny Wiktorek, dobrze że już lepiej
Kata oj, próbowałam już dać mu na wstrzymanie z tym odkurzaczem i zabawy nie było końca, tylko on chce bawić się włączonym, a wyłączony go nie interesuje, więc jak chcę odkurzyć to zaraz łapie, ostatnio aż dostał wypieków i zgrzał się, bo przecież te rury nie są takie lekkie a on nimi majta bez opamiętania, takie pracowite dziecko mi rośnie, ciekawe czy później też będzie tak chętnie odkurzał
Paula biednu D. pozdrów go, a swoją drogą ciekawe co Wy tam tak wywijaliście że aż trzy dyski:laugh2::laugh2::laugh2: Ty to masz zdrowie:-D:-D
Viki chylę czoła przed V, ja też do tego nie miałabym głowy i jeszcze ten ciężar odpowiedzialności... a Damian imponujący chłopak:tak: co do prasowania też mnie czeka... taka syzyfowa praca, tylko żelazka nie przytulaj:-D
alex u nas ciągle piękna pogoda ale mały deszczyk by nie zaszkodził, żeby oczyścić powietrze
Dota no to Krzyś ma frajdę..nam na razie musi wystarczyć piaskownica
Jutrzenka widzę, że masz tak jak ja... D. kąpie a ja asystuję, wychodzi na to, że on zajmuje się małym a ja nim i wszystko szykuję...nasi cwaniacy:-D
asia Marcel też pięknie akcentuje słowo mama i aż się rozpływam, macierzyństwo jest takie cudowne
kasiamaj wypytaj wypytaj:tak: pojemność mnie zastanawia:tak:
kal.aga kurs się na pewno przyda, ja też bym skorzystała, wiem, że przykro, że czas ucieka przez palce ale podnosić kwalifikacje zawsze warto chociaż dla samej siebie:tak:;-) a z małym nadrobisz w urlop:-)

dla reszty buziaczki i uściski

Mały jeszcze śpi a ja gotuję grochówkę, odkąd D. jada w pracy gotuję to, co ja lubię:-) a grochówki nie jadłam chyba ze 2 lata, bo d nie przepada, a dziwne to bo fasolowa podobna i jego ulubiona zupa, ale cóż taki przekorniak z niego
dziękuję za wieści sokownikowe:-)

Cześć babeczki.

Ale jestem nie wyspana. Ale za to do końca oglondnąłam YCD:tak::tak::tak::tak:
Tadziu nadal ma cieknący katar a wczoraj po spacerze po trawie wrócił z wysypką na nogach:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: Wygląda na to że tpo faktycznie jakaś alergia tylko nie mam pojęcia na co bo jak jesteśmy na polu to kar mu nie leci z noska ale za to pokaszluje. A w domu mało kaszle ale za to z nosa mu ciurkiem leci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Będę musiała po weekendzie pójść z nim do lekarza. Tylko że moja lekarka wyjechała na urlop na dwa tygodnie:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

A tak w ogóle to muszę się dziś spakować bo po kolacji wyjeżdżamy do Ropy. Porobię zdjęcia domu i okolicy i Wam wkleję. Może któraś się wtedy skusi na tanie wakacje w uroczym miejscu z fajną koleżanką:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

paula no no fajnie fajnie:-D:-D:-D

kasiamaj kuba to najbardziej lubi wszystko co malinowe albo owoce3 leśne właśnie nie za bardzo winogronowe (chociaz winogrona lubi) no i właśnie malisa z jabłkiem wieloowocowe one same w sobie juz sa słodkie tak więc nawet mocno słodzic nie trzeba
a ja juz daje od czasu do czasu jakiegos kubusia play albo inne soczki dla dzieci z kartoników tymbark zawsze rozcieczam żeby nie pił takich slodkich ale na spacerze to pije z kartonika a wczoraj to nawet pił pomaranczowy
sylwia trzymaj sie wszystko będzie super

a ja szaleje na allegro kupilam butki kubie jedne reeboki świecace i sandałki jeszcze jedne sandałki musze mu kupić i przyszła dzis czapka H&M super nowa za 17 zł z przesyłka sie udało nawet z metka :-D:-D

hejka:-):-):-)

Sylwia dbaj o siebie kochana:tak:
Jutreznka ty wredna siostrooo:crazy::crazy::crazy: wiesz za co...:-p:rofl2:

A moje dzieciatko zasypia w łózeczku, pospi 3 godzinki a ja w tym czasie zrobie obiadek,spakuje nas na plaze i po obiadku jedziemy troszke poplazowac;-)
A jutro wyruszamy skoro świt na majówke na Kaszuby....a chcemy jechac wczesnie zeby nie było jeszcze tak gorąco...bo potem cięzko bedzie w samochodzie wytrzymac:tak:

Kasia fajne te trampeczki:tak:wybiore sie po poludniu do galerii i musze poszukac podobnych,no i trezba kupic malemu kilka koszulek,jeszcze jedną czapeczke, ze 2 pary spodenek-cieplo sie zrobiło a moje dziecko ma tylko kilka letnich ubranek...hihi
pozdrawiam cieplutko Was dziewczynki:tak::tak::-):-)
p.s. Krzysio juz spi:-)

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki :-)
U nas leje, wiec ja dzis nigdzie nie ide.....:no::crazy:

Grzechotka- pochwal sie zakupami, chetnie zobaczymy co kupilas :-)
Dota- a moj ma wlasnie wiecej letnich, bo w Pl pokupowalam, a teraz wrocilismy do kurtek i swetrow i tego ma niewiele, ale z kolei gdzie to teraz o tej porze roku kupic takie jesienne rzeczy? :sorry::baffled:

A co do soczkow, to Oliwier nie jest jakims zwolennikiem, ale jeszcze od czasu do czasu wypije rozwodnionego gerbera albo bobovite, albo bobofuta jak mu kupie w polskim sklepie... Herbatek w ogole nie pije, samej wody tez.

reklama
Do góry