reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

paula- no to dobrze że nic nie wyszło:tak: gdzie D. tak się załatwił z tymi dyskami? a to fajnie ci Julka zasypia
kasiamaj- ja daje herbatki hippa i bobovita, soczki kubuś, pysio itp. wody nie chce pić:sorry:
viki- daj sobie spokój z prasowaniem, późno już

a ja mieszam owoce ze słoiczków z kaszką manną, ale tylko takie których nie mam na żywo - czyli jagody, owoce leśne, brzoskwinie. a jabłka, banany, gruszki to na surowo je:tak::tak:

reklama
hello!!
ale ciepło i nawet się już opaliłam przy koszeniu trawki:tak::-D
wiecie co szogun i siostra dostali na szczepienie na poniedziałek przeciwko tej grypie co teraz idzie do nas:szok::szok::szok:
kasiamaj u nas też soki lub kubuś a woda bleeee
a teraz poczytam co tam u was.....

Paula, dobrze, ze wyniki ok :))
Super masz z usypianiem Julki :)
Ja też nie moge narzekać, Wiktor od dłuższego czasu przed snem chce się troszke przytulić, a jak ma już dość t pokazuje paluszkiem łóżeczko i już ładnie w nim sam zasypia :)
Takie "dorosłe" już te nasze dzieci ;)

ide się wykąpać....do juterka babki:-)paaa:-)

hmm chyba sie Dotka skrobac musi skoro juz nie wroci :eek::eek::eek:

Magda ja daje soczki Gerbera glownie, czasem Bobovity ale radziej bo moim zdaniem Gerber lepszy w smaku. Tylko do soczku dolewam wody zeby nie byl taki slodki mimo ze kupuje tyko te bez cukru. Wody nie probowalam dawac wiec nie wiem czy lubi.
Moim zdaniem na Kubusie i Pysie za wczesnie:tak:, ja nie daje, wole dac 100 z Hortexu jesli wyjde i kuba wszystko mi wypije co mam :tak:

Dotka szczepienie po roczku my juz mielismy i szczerze to nie wiem kiedy nastepne :eek::eek:, musze to sprawdzic :tak:

Paula brawo dla Julci, dobrze ze wyniki wyszlo dobrze i zdrowka dla D, do

Aga kurs napewno sie przyda, jak jest okazja to pewnie ze zrob :tak::tak:

Kasia zapodaj te trampki bo tez czegos takiego lekkiego szukam bo chyba na sandalki za wczesnie

nie wiem co tam jeszcze, ide spac

bye

reklama
Co edycja to gorzej tańczą.
Dota pytała o plany weekendowe, tak więc my w piątek jedziemy do Mińska do Jutrzenki, hehehe;-);-);-):-p:-p:-p:-pA tak na poważnie to jedziemy do mojego brata, ale Jutrzenka uważaj, bo mogę Cię odwiedzić, hihihi:-p:-p:-p

Do góry