Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
a my jedziemy do zabrza na 1-majówkę w charatkterze PRL 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

więc, które mogą to poproszę o namiary.. zawsze byliśmy w Krynicy, bo tam znajoma ma restaurację, ale w sumie mi to bez różnicy oby było morze
tak mi się spodobała, że wzięłam dziś krem z tej serii zamiast vichy, bo jednak drogawo wychodziło a krem sorai 28 zeta i może służyć jako baza, wypróbuje i powiem a maseczka świetna jak ciepły okład:-)

ale też 2007
kurcze ciekawe musze sie dowiedzieć w przychodni

strasznie sie ciesze 

hehhee jak bęe miala aparat to cykne fotke i wam wstawię 
:-)-są leciutkie i mięciutkie.i łatwo sie piorą-bo po tym Kuby buszowaniu to w pralkę musiałam wrzucuć 
i co ważne mają nadlaną gumę na przodach-Jak Kuba jeżdzi swoim bumkiem to nie ściera obuwia.
-cieszę sę że wyniki Julci ok!!!!

-mnie ostatnio jakiś nasz zlot sie śnił-i jak się obudziłam to aż sama się uśmiałam-a J pytał co mnie sie sniło???

Będziemy mieli swój prywatny plac zabaw:-) Jak skończą to wam zdjęcie wstawię
ale oczywiścia jak Marcel już poszedł spac to internet mi się zawiesił i nawet nie mogłam nic poczytac
Ale byłam wściekła

) jest bardzo malutka i żeby urodzic się całkiem zdrowa to musi przybrac jeszcze z kilogram

Marcel też wczoraj debiutował w krótkim rękawku
:-)
;-)
:-) wszystko będzie ok :-)