Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

:-)
Jak się na niego popatrzy to można pomyślec że ja jakaś wyrodna matka co się nim wcale nie opiekuje. On skakał na łóżku ale koło mnie. Ja na sekundę obróciłam się żeby powiesic wieszak do szafy a on łuuuup na podłogę
I klejną fifę na czole będzie teraz miał
Trochę pokrzyczał ale nawet jedna łezka z oka mu nie poleciała
I co zrobił za pare sekund???? Znów wlazł na łóżko i skakał

Jak ściągam go ze stołu to on sobie myśli że to fajna zabawa z mamą i szczęśliwy zaraz na niego wskakuje. Jak udaję że nie widzę (oczywiście cały czas obserwując go) z nadzieją że się znudzi to on na tym stole tańczy

Ale wydaje mi się, że wizyta u lekarza nie zaszkodzi:-) Oby to nie było nic poważnego
Ja chcę do słonecznej Polski:-
, hehehe kolejny przypadek siostro 

bo juz bym myslala w jakim stanie wroci 
Magda a nie skreca Cie ze zlosci ze dziad sam poszedl na imprezke, ja bym chodzila wkurzona jak cholerabo juz bym myslala w jakim stanie wroci
![]()

tylko tez spacery i wdychanie jodu go tak rozklada. Ja sama jak wracam ze spacru z kuba po chodzeniu przez 2 h padam na pysio