reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ja najlepiej lubie sie smiac z roznych znajomych....hihihi.....czasem to jest dopiero masakra:-D:-D:-Dbeka!!!!

oj Kasia suchy chlebek to pewnie Rufinkowi zabralas???:-D

hejka babeczki:0
mała własnie zasypia i wrócilismy z podwórka wieje ale pieknie słonko swieci
KASIA MAJ wiesz co ja nie mam 5 bo przy jedzeniu mi sie ukruszył:(i tez miałam takie 3 warianty i ciagle sie zastanawiam hihihihihi który wybrac
STEFANKA zadałam ci pytanie dzis rano i co ???? nic????

aaaaaaaaata laska dobra.....ale to nie ja.....ona jest piekna i jest super laską!!!!!

tez zatrzymujemy sie czesto na tym parkingu:tak:

kasiamaj to jak ty taki chlebek jadasz to ja ci mogę podesłać bo dziś pani Basia wymiotła mi mnustwo takiego zza narożnika w kuchni:sorry2::sorry2::sorry2:Okazało się że Staś tam chowa resztki śniadania :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Dota-może też ją spotkasz.......:-D:-D:-D
Elcia-tak ale potem koszt korony jest większy bo już nie 550 tylko ponad 800zł-więc myśl szybko!!!!
Kata-też nad tym myślałam......

reklama
Do góry