reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dzien dobry!!!:-)

Jutrzenka zobacze co da się zrobic;-)
Dziś chłodniej...uff....fajnie by było jakby chociaz weekend był chłodniejszy....
My jedziemy na pare dni na Kaszuby,nad jeziorko....Tak wiec milego łikendowania, lezenia brzuchem do góry....tylko pamietajcie dbać o swoje szczęścia:tak:
trzymajta sie baby!:-)paaaaaaaaaaa:-):-)

ps. taki jeden z ranca:
Żona do męża:
- Dlaczego w nocy podczas igraszek powiedziałeś do mnie Irena? Ja mam na imię Zofia!
- Co się czepiasz? Ciemno było!!!

Ahoj Słoneczka
Jak dobrze że dziś piatek :-D
Jak dobrze Kacha że wszystko w porządku :-):-):-)
Jak dobrze, że Dota z Asia się nie pozabijały :rofl2: ale sie uśmiałam
Jak dobrze niektórym ze mają wakacje :-)
Jak dobrze, że żyjecie :laugh2:

Asia jakie czaderskie dziecko :-D

Siedzę dzisiaj sama w dziale i chyba do głowy dostanę!

Miłego dnia!

hej:-)
magdalenka- fajny post ci wyszedł:tak::tak::-D i podpisuję się pod tym co piszesz też się cieszę że piątek:-) i też się cieszę że żyję (jeszcze):-D Korzystaj z tego ze jesteś sama , nikt ci przez ramię nie będzie zaglądał:happy:

kasiamaj- ale masz psa:szok::szok::szok::szok: może wypożycz go do cyrku to nie będzie ci szkód robił i jeszcze zarobisz hihi:-D

sylwia- wszystko co dobre szybko się kończy, ale dasz radę kobiety są silne:tak::tak:
jutrzenka- udanej imprezki, ale z ciebie imprezowiczka:rolleyes:
grzechotka- ale ci fajnie ach
elcia- wyspałaś się dziś?
stefanka, alex- do czego wy paule namawiacie, przecież jakby poleciała balonem to by nie zdążyła wrócić na powrót męża i wtedy miałybyscie przechlapane;-):-D
paula- musisz pokonać lęk i sobie kupić prywatny samolot (odrzutowiec) i wtedy bys rozkręciła interes nie tylko w całej polsce ale i na świecie:tak::tak: "odlotowa fryzjerka", poważnie się zastanów:tak::tak::-D
dota-
dobrze że u ciebie ok, a wmoim telefonie nie da się klawiszy wydłubać, chociaż nie będę mówić tego głośno bo nigdy nie nie wiadomo:sorry:
joanna- coś rzadko ostatnio zaglądasz:sorry:
kata- widzisz jak Kinia dba o ciebie:tak:

buziaki dla nie wymienionych cmok

a u nas zpowiadają dziś huragany i burze:szok::szok: boję się:baffled:

reklama
Do góry