reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

magdalenka czy ty przypadkiem nie zbladzilas ??
asiu obawy magdy dotyczyly raczej agresywnej doty :)
kal.aga chyba masz racje bo slyszalam ze ten jej stary to kawal chlopa...no coz alex jedyne co moge zaproponowac to ze sama ci zrobie balejaz :) jeszcze nie wiem jak ale poczytam na necie heheh

reklama
hej Stefcia fajnie Ci na urlopie, co?!
nie okolice całkiem mi znajome, czyli ...nie chyba nie zbłądziłam :-D
Asia ale poszło na ostre klawisze ;-)

a ja juz nie taka samotna...chłopa mam :-D

magda yhyy fajniee mi :) ciesze sie ze z toba wszystko ok dzisiejszego ranka :)
a co wy tak siedzicie jak myszki ?? HALOOOOO

no ja siedze i czekam na chłopa....matko pojechal i go ni ma....pewnie jest u Magdy-skoro ona pisze,ze ma chłopa....
pies stoi i mnie molestuje zebym wstała....chce mu sie mojej nogi....w głowie mu sie poprzewracało całkiem-traktuje mnie jak swoją dziewczyne a nie jak mame:-D
maluchy spią???????

dota co za ryzykowne stwierdzenie ze jestes mama psa hehehe ale nie bede juz nic pisala bo mam dzis polot i znowu sie ktos obrazi hehe
magda !! przestan pracowac tylko pisz tutaj szybko!!

U nas super pogoda, ciekawe na jak długo ;-) Pranie puściłam, więc mam to jak w banku, że padać zacznie ;-)
Oliś szaleje z T. po podłodze, a ja idę coś na obiad upichcić, ale jakoś kompletnie weny do tego nie mam :-p

o kurcze kacha ty chyba przeslalas mi telepatycznie zadanie bo ja tez pranie wstawilam ale u mnie juz leje :) czy powinnam juz pomyslec o obiedzie ??
a Gaja to czyta sobie ksiazeczki :) a wlasnie wkladala nocnik na glowe :)

magda ja sie tak normalnie jakos za toba stesknilam!! a joasia moja gdzie ?? a vikulinka ??wybaczcie ze nie wymienie wszystkich nickow ale chce was zaraz tutaj widzec!!!!!!!!!

reklama
miałam jednak wrócić do pracy ale jeśli przyczynię się do Twojego szczęścia Stefcia to polenię sie jeszcze trochę
głowa mnie boli
chyba będzie u nas burza

Do góry