reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

magdalenka czy ty przypadkiem nie zbladzilas ??
asiu obawy magdy dotyczyly raczej agresywnej doty :)
kal.aga chyba masz racje bo slyszalam ze ten jej stary to kawal chlopa...no coz alex jedyne co moge zaproponowac to ze sama ci zrobie balejaz :) jeszcze nie wiem jak ale poczytam na necie heheh

reklama
hej Stefcia fajnie Ci na urlopie, co?!
nie okolice całkiem mi znajome, czyli ...nie chyba nie zbłądziłam :-D
Asia ale poszło na ostre klawisze ;-)

a ja juz nie taka samotna...chłopa mam :-D

no ja siedze i czekam na chłopa....matko pojechal i go ni ma....pewnie jest u Magdy-skoro ona pisze,ze ma chłopa....
pies stoi i mnie molestuje zebym wstała....chce mu sie mojej nogi....w głowie mu sie poprzewracało całkiem-traktuje mnie jak swoją dziewczyne a nie jak mame:-D
maluchy spią???????

dota co za ryzykowne stwierdzenie ze jestes mama psa hehehe ale nie bede juz nic pisala bo mam dzis polot i znowu sie ktos obrazi hehe
magda !! przestan pracowac tylko pisz tutaj szybko!!

U nas super pogoda, ciekawe na jak długo ;-) Pranie puściłam, więc mam to jak w banku, że padać zacznie ;-)
Oliś szaleje z T. po podłodze, a ja idę coś na obiad upichcić, ale jakoś kompletnie weny do tego nie mam :-p

o kurcze kacha ty chyba przeslalas mi telepatycznie zadanie bo ja tez pranie wstawilam ale u mnie juz leje :) czy powinnam juz pomyslec o obiedzie ??
a Gaja to czyta sobie ksiazeczki :) a wlasnie wkladala nocnik na glowe :)

magda ja sie tak normalnie jakos za toba stesknilam!! a joasia moja gdzie ?? a vikulinka ??wybaczcie ze nie wymienie wszystkich nickow ale chce was zaraz tutaj widzec!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry