reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
ja sie najadam. Jak nakarmię K. to Wam powiem czy się najadł czy nie....jak nie napiszę przez parę dni będzie znaczylo, że wyjatkowo mu nie smakowało :-D

ale mi się chce do domu, a jeszcze dziś jadę na szkolenie i wrócę późno ech:sorry:
no i urlop musiałam przesunąć o tydzień później:wściekła/y:
a M. ma urodziny w niedzielę a ja nie mam kasy żeby mu coś kupić, miała dziś być wypłata ale nie będzie i nie wiadomo kiedy będzie :angry: a mi zostało 50 zł które muszę wydać na zatankowanie samochodu:sorry:

ahoj załogo! :-)
dota to jeszcze potrzymam ale nie wiedziałam, że masz o mnie takie zdanie :no::-( ja raczej z tych dopominalskich i przypominalskich :sorry:
asia uwielbiam tą piosenkę a ten bobas powala na kolana :-D

żyjecie po burzach? :sorry: nieźle u nas wczoraj dawało czadu! :-)
a u mnie dziś obiad kombinowany: dla mnie wczorajsza zalewajka, dla kini rosołek wstawiony, dla t. ziemniaki jajo sadzone i coś do tego - czyli tzw. czyszczenie lodówki :-p
poza tym teściowa mi młodą zabrała z rana na 3 godzinki, poprałam, odkurzyłam, poustawiałam programy w tv bo się misz masz zrobił :-)
a młoda wróciła z guzem na czole :sorry: teściowa stwierdziła, że chyba jest złą babcią bo nie potrafi jej upilnować ;-) mała podobno walnęła się w ławę...

Aga :-( ale może jakieś robótki ręczne :-) na pewno się ucieszy
a z urlopem to kicha :baffled:

ja tez chce do domuuuuuu

Kata przekaż buziaka dla guzka

dzięki dziewczyny!

aga późno macie pensję :szok: my mieliśmy albo ostatniego albo do 10-go
magda gdzie ty pracujesz, że tak ci się nie chce :-p

reklama
Do góry