reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Czesc. My po szczepieniu. Na razie wszystko ok, mam nadzieje, ze tez tak zostanie. Dzielnie szedl za raczke do gabinetu, a jak w drzwiach stanela pielegniarka, to od razu w tyl zwrot....:-D:-D:-D

Stefanka- no to rob mi ten balejaz, bo widac Paula innych czesze, a nas to nie....

reklama
No i przebimbałam prawie cały dzień
na życzenie Stefanki....a ona wzięła i nie wróciła :crazy:
generalnie uratować mą miłość do Ciebie droga Stefanio może podanie bogatego menu na dzisiejszy obiad zrobiony przez Ciebie wraz z dołączonym zdjęciem. Muszę wiedzieć że ciężko pracowałaś gdy Cię tu nie bylo!

no to ja się powoli zbieram :-)

Oliverku ale te babska w kitlach wstretne co!? :-D

Buźka

młoda wypięła się na mój rosół z kaszą manną :-D jutro jej makaronu dogotuję ;-)
przyjechała moja kuzynka z niemiec ale jest u moich rodziców. młoda się do niej przyczepiła i wszędzie prowadza :-D (dziewczyna ma 15 lat ;-)) fajna taka starsza siostra ;-)

aga przeżyłaś? ;-)
asia taką nieznaną książkę z serii historii ludzkich ;-) "byłam szczęśliwa w lowcountry" ;-) na razie nudnawa ale zapowiada się ciekawie :tak:
paula dzięki! :-) zdarzyło ci się kiedyś pomylić farby do włosów? :-D i np. blondi wyszła na czarno? :-D
stefcia alex mam nadzieję, że wkleicie potem swoje zdjęcia po metamorfozie ;-) najgorszy zawsze pierwszy raz :-)

idę bo zaraz paszczak z wanny wyjdzie ;-)

Kata :szok: jaka pomyłka? Nieee... :no: w życiu mi się nie zdarzyło :tak:

Stefanko :-D:-D:-D w internecie znalazłaś? :rofl2: bystrzacha... :-Dwspółczucia dla Alex!!!

Alex wsiadaj w samolot i dawaj bo jak Cię Stefa dopadnie to już nie będzie na Mandarynę a na ruską z bazaru :-D:-D:-D

Kasiamaj :-D:-D:-D ja pierdzielę ale niezłe...

Ostatnia edycja:
przebrnęłam przez te 7 stron. ufffffff
no i nie wiem co miałam napisać....
Paula-brzuch mnie pobolewa zwłaszcza jak dłużej pochodzę.
Aga-do cyrku...z chęcią może byłby jakiś z niego zarobek skoro już tyle naodwalał to może chociażby nam za jego wybryki płacono???
dziś ucieliśmy sobie drzemkę z Kubą 3 godzinną.i jak wstałam to jeszcze było mi mało. :szok::tak:-wczoraj od 22-ej czy nawet przed 22 wyłączył nam sie prąd bo była straszna wichura dopiero dziś włączyli przed 16-tą obiad gotowałam w piwnicy na kuchence gazowej bo tak wszystko na prąd........wrrrrrrrrrr.
Kuba dziś trochę spokojniej się zachowywał.-dzięki mu za to ale widze ze z niego niezły ancymon będzie...............nie wiem czy się już bać????-trzeba go jakoś utęperować ..................ino jak????
Paula-gdzie masz te reguły super niani???-można je gdzieś poczytać????

reklama
eee :no: niestety chyba nie... Ale bardzo sumiennie oglądałam jak leciało na TVN. :sorry:

Mnie też w ciąży brzuch bolał jak za dużo chodziłam albo za szybko... no i na Duphastonie też byłam od 10tc...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry