reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

ja jestem na luteinie...
czasem to nawet zapominam że w ciąży jestem
jakoś tak na początku to ani nie widać i ruchów nie ma.....
dopiero później to ma się brzuchol :tak:
teraz to mnie tylko cycki trochę bolą no i ten brzuch od czasu do czasu.....
a tak nic...zachcianek nie ma wymiotów też nie...(dzięki Bogu):tak:

dobranoc kożelanki

Ostatnia edycja:
reklama
No nie wiem.. Nawiń ciekawy temat to z Tobą posiedzę...

Obejrzałam właśnie fotki ze zlotu w albumie Viki (mam w zakładkach) i się popłakałam ze śmiechu... :-D:-D:-D
ale było fajnie...

hejka
a ja właśnie wstałam
zasnęłam z Wiktorem 2 i pół godz. temu
jeszcze cczeka mnie A6W mam ochotę machnąc na niego ręką...ale już tyle się przemęczyłam
Stefanka i dobre spagetti? no to czekam potem na zdjęcia Alex :)
A ja dzisiaj sie poryczałam z nerwów przez WIktora, przeszedł w sklepie samego siebie, potem w domu dał popis no i nie wytrzymałam huknęłam drzwiami i sie poryczłam. A superniania to chyba nie miała żadnych dobrych porad do wychowywania takich maluszków, ona to już od starszych ancymonków była. Można się kierować jej wskazówkami, ale jak dziecko ukarać...bo jak niby taki brzdąc ma usiedziec na "karnym jezyku".
Kurek dzisiaj nie było na obiad, bo zjedliśmy na mieście...może przezyją do jutra.
Generalnie poranny dobry humor gdzieś mi uleciał...
A z dobrych rzeczy kupiłam dobie spodnie w rozmiarze 38 (normalnie się na chama wcisnęłam...może się rozciągną :-D )
hehe

Magda uwierz mi że usiedzi... ;-) Julkę odnoszę pod szafę do skutku aż przestanie za mną lecieć.. z reguły kilka razy i jej przechodzi. Ale dziś jak miałam klientkę też dała mi czadu!!! Wyła mi koło nogi bo nie chciałam jej na ręce wziąć... :confused2: koszmar...
przeszło jej jak zobaczyła że nic nie wskóra wyciem... :eek: wyrodna jestem :nerd::rofl2:

uu magdaa 38 fiu fiuuu, zarcie na mmiescie, zakupy a ty mowisz ze dziecko niedobre!!
paula ja czekam az ty cos nawiniesz ?? w koncu ja na emigracji jestem nie ??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry