reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Mój też usiedzi i czasem myśli, że to dobra zabawa i wstaje ze śmiechem i ucieka. Ale jak widzi moje nieprzejednanie, to mu mina rzednie. jednak po pewnym czasie robi to samo.
Myślę, że nasze maluchy jeszcze tak do końca sobie sprawy nie zdają, że coś źle robią.
Najmłodsze dziecko w superniani miało chyba 3lata.

reklama
Paula jak mówisz że usiedzi to już sobie kąt opatrzyłam...oj będzie pogrom będzie
u nas to jest tak, że jak jestem z WIktorem sama w domu to jest aniołeczkiem, ale jak na horyzoncie pojawia sie tatuś to wychodzi diablisko i jak ja próbuję go ustawić do pionu to jest tylko tatatatatatatatatatatatattatataaaa aaaaaaaaaa

:-) juz nie narzekam
tak a propos fryzur to ja zawzięcie zapuszczam kłaki, ale już widze że wymagają dotknięcia fryzjerskiej rączki. A wymarzyłam sobie takie długie proste, zdrowe i ładne :-D

Aga..nie ugotowałaś się w tym aucie?

Magda ;-) i pamiętaj że się spełniają... :-p więc zapuszczaj ale i podcinaj końce raz na jakiś czas ;-)

Asia moze i nie zawsze sobie zdają sprawę ale jak mnie młoda potrafi dla żartów pacnąć w gębę i się cieszy diablica to wie że źle robi...

wynalazłam ostatnio bardzo fajną odżywkę do włosów (szampon tez jest) L'Oreal, Elseve Re - Nutrition, Odżywka w kremie do włosów suchych i wysuszonych z mleczkiem królewskim
włosy są idelane :tak:

magda slyszalam o tej odzywce i podobno po niej rosna wlosy na dloniach!! bardzo dobra podobnoo
paula moja mnie tak nie leje ale J to potrafi strzelic z radscia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry