reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzień Doberek:-):-)

Właśnie przyczłapałam się z małego spacerku na plac zabaw. Zanosi się na deszcz znowu więc chciałam chociaż na chwilę wyskoczyc na powietrze z bąblami. Teraz Marcel poszedł spac, Olivia nakarmiona też właśnie usnęła a ja zastanawiam się czy nie kupic nowego wózka:-p:-D Chyba oleję ten podwójny i kupię normalny bo Marcel i tak przeważnie na nogach a w dalsze podróże to jeżdżę samochodem:baffled:

Stefanka Ty to masz zdecydowanie za dobrze:sorry::tak:;-) Chociaż ja dzisiaj też nie mogę narzekac bo wstałam o 7.30:-p:-D

Chłopaki mi z domu wybyli a ja jestem uziemiona z Małgosią bo na polu co chwilkę deszcz leje:-(:-(:-( I co ja mam teraz robić??
Kupilismy sobie dziś pizze w ramach obiadu i była tak przesolona że coś okropnego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nawet zastanawialiśmy się czy jej nie reklamować ale chłopaki się spieszyli troszkę.

Dziewczyny może któraś z Was mi powie czy ubrania z poliestru dobrze się nosi? Znalazłam super sukienkę na wesele kuzynki ale jest właśnie w 95% z poliestru i nie wiem co jest wart taki materiał:eek::eek::eek::eek::eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry