reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Paula życzę Ci bardzo żeby Ci zlecialy jak najszybciej te 2 tygodnie!

Jutrzenka tak na ziemi. Nic się nie stało, WIktor nawet nie jęknął, tylko się przeraził jak zaczełam w popłochu wodę zbierać z ziemi.

:-D:-D:-D magda no ciekawe co będzie jak sąsiedzi wrócą hihi... bo jak ich zalało to nieciekawie...
Biedny Wiktor miał stresującą kąpiel... :rofl2:

Dobrze że ja mieszkam na parterze bo dwa razy w ciąży zapomniałam zaczepić rurę od pralki w zlewie i kuchnia pływała... :eek: taka nietypowa dolegliwość... skleroza... :rofl2:

No i zleci szybko... już z górki ;-)

Paula w ciąży to nie skleroza tylko roztargnienie :-D

siedze i oczy mi się zamykają, więc się na dziś żegnam
dobranoc Laseczki!
Pa

Dzień dobry!

Jutrzenka już pewnie dojechała do Władysławowa, albo dojeżdża. Oby mieli choć pogodę...

A ja, znów od 6 na nogach:eek::eek:

hej:-)

kata, magda- przeżyłam, ale powiem wam że po dotarciu na miejsce wyglądałam jak krwisto czerwony befsztyk, następnym razem szukam miejsca pod jakimś drzewem:szok::szok:
paula- to już lada moment będziecie razem:tak::tak:
jutrzenka- udanego urlopu:-)
magda- ja też chcę sie wcisnąć w 38 (kiedyś lekko wchodziłam) ale straciłam nadzieję. Teraz marzą o mniejszej 40.

no i zapomniałam co miałam napisać :sorry::zawstydzona/y: miłej niedzieli wam życzę

mnie głowa boli :sorry: idę spać do Łukasza

hej

melduje ze dojechalismy calo i zdrowo. Bylismy tuz po rano, kuba wlsnie zasnal w lozeczku wiec ide i ja polezec bo padam.
R od wczoraj meczy cos zoladek, nie mogl spac przed wyjazdem wiec jechal polowe i dalej sie zamienilismy bo spac mu sie chcialo a poza tym go boli i zwracal po drodze (nie bardzo mial co bo nie je nic ale go meczylo)

jak kuba wstanie to pojdziemy gdzies na obiad i nad morze

milego dnia

i pozdrowienia z wladyslwowa

net w pokoju wiec bedziemy w kontakcie wieczorkami

paaaaaaaaa

reklama
Hej Kobietki:-)
U nas wszyscy po grillu skacowani, oprócz mnie, Olisia, Gośki i Patryka ;-) Normalnie mamy chodzącą po domu brygadę zombie z przekrwionymi oczami :-D:-D:-D
Miłej niedzieli Dziewczynki :-)

Do góry