reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kasiamaj, to dobrze się bawiliście. A dlaczego teściowa musiała wszystkiego pilnować? Organizatorką była festynu? Czy was musiała pilnować, hehehe:-D:-D
Jutrzenka, to fajnie, że pogoda wam dopisuje. A co do piwa we Władku to faktycznie tanie, ale stosunek wody do piwa jest 2/3 do 1/3, hehehe:tak::tak:Oczywiście mówię tu o beczkowym sprzedawanym po 5 zł.:-D:-D:-D

Kata, to twoi teściowie na wsi mieszkają? A ja myślałam, ze w tym samym bloku co wy.Chyba, że coś pomyliłam z Twoimi rodzicami?:baffled:

Trzymajcie kciuki za mnie jutro o 14, choć w myślach. Mam rozmowę w sprawie mojego awansu.

Ostatnia edycja:
reklama
Asiu-trzymać będziemy na pewno!!!!oby sie udało.
pytasz o teściową...tak..."kobieta kultury" wszystko na jej głowie.ale to już tak jest na stanowiskach kierowniczych - ..tylko że ona kocha tą swoją pracę i widać że to sprawia jej dużą frajdę.a i my mamy lepsze miejscówki....:-D:-D:-D

Kata podroz z kuba ok. Wyjechalismy o 2:30. Obudzil sie jak go przekladalismy i nie spal ponad 1h. Potem zasnal i spal do 6:30. Dojechalismy ok 8:15 i te 2 h zniosl dobrze, nawet mleko zjadl tuz przed wladkiem.

Asia hehe to niezly ten stosunek, jeszcze piwa nie pilismy wiec nie wiem jak smakuje :-D:-D, moze jutro

ide sie kapac i R dopuszcze do kompa bo to nie to co w domu, musimy sie jednym dzielic;-):-)

Asiu kciuki oczywiście będą trzymane :tak:
Potrzymajcie też przy okazji za mnie, bo idę do lekarza z tą moją nieszczęsną wysypką, dobrze, że jutro wizyta, bo przez tą swędziawę nie wyrabiam :angry:

no i mamy poniedziałek ;-) odliczam dni do wyjazdu :-) czeka mnie fryzjer, pranie, prasowanie i pakowanie :tak:
i witaj morze! :-)

asia dobrze kojarzysz :tak: w tym samym bloku tyle, że na wsi teściowa ma tzw. ojcowiznę ;-) i mają tam ogródek no i muszą doglądać :tak: a ostatnio tam byliśmy jak byłam w ciąży :sorry: kiedyś się tam przeprowadzą ale najpierw t. brat musi się usamodzielnić na co się nie zanosi :sorry:
powiem ci, że książka się rozkręciła :-) niedługo kończę :tak: a ty czytasz coś teraz?
no i oczywiście trzymam kciuki choć to pewnie formalność ;-)
kasia to fajnie macie :-D
jutrzenka to super! teraz już tylko wypoczywać :tak: moja mleka nie pije to pewnie jakieś kanapki zrobię :sorry:
kacha potrzymam! :tak:

hej:-)

ale się wczoraj ubawiliśmy, byliśmy na festynie z okazji 85-lecia cementowni tzn. zakładu pracy mojego ojca, były Czerwone Gitary, których nie doczekaliśmy bo Łukasz sie zbuntował, późno już było i musieliśmy wracać do domu:eek:

dota
- to były urodziny M., dziękuję w imieniu męża,:tak::tak:
kata- dla Kini atrakcje są na wsi, a dla Łukasza odwrotnie- w mieście. Jak widzi ile jest w mieście samochodów to po prostu szaleje z radości:szok::-D:-D:-D
kasiamaj- a ja oglądałam strongmenów w telewizji:-D:-D:-D wprawdzie to nie to samo co na żywo ale ....:sorry:
asia- trzymam kciuki:tak::tak:
jutrzenka- to teraz wypoczywaj:tak::tak:
paula, elcia-
a gdzie wy?

miłego poniedziałku życzę i idę troszkę popracować:tak:

reklama
hejo
jestem jestem Aga:))
zyczymy wszystkim miłego dzionka laseczki:))
aa Jutrzenka zycze pogody pogody pogody:))))

Do góry