reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Aga Łukaszek kotami rzuca:szok::szok::szok:dla maluchów to fajna zabawa...rzeczywiscie mało z tego rozumieja...a szczególnie jak sie czegos zabrania-to taki zakazny owoc najlepiej smakuje....
nasz Krzysio uwielbia wkladac palce do oczu psa...gania go po całym mieszkaniu i ma przy tym swietna zabawe....zaczyna sie od tego,ze patrzy na psa,wyciaga przed siebie palec i idzie do niego usmiechniety....
wymyslają te maluchy...jeszcze duzo przed nami....

reklama
Byłam dzisiaj u GP z tą cholerną wysypką i dalej nie wiedzą co mi jest, próby wątrobowe w porządku, żadna choroba zakaźna to nie jest i nie wiadomo o co chodzi. Mam czekać na list ze szpitala i iść tam do dermatologa, już dwa tygodnie to cholerstwo mnie się trzyma i nie chce mnie opuścić :angry: Mam sedecznie dość, wszystko mnie swędzi i normalnie nie wyrabiam :angry:

Byłam dzisiaj u GP z tą cholerną wysypką i dalej nie wiedzą co mi jest, próby wątrobowe w porządku, żadna choroba zakaźna to nie jest i nie wiadomo o co chodzi. Mam czekać na list ze szpitala i iść tam do dermatologa, już dwa tygodnie to cholerstwo mnie się trzyma i nie chce mnie opuścić :angry: Mam sedecznie dość, wszystko mnie swędzi i normalnie nie wyrabiam :angry:

Kacha moja siostra przy ciąży nagle zrobiła sie alergiczką...na orzechy, pyłki, kurz...po ciąży dostała okropnych zmian na skórze, takich 2 cm strupów. Okazało się że jest uczulona na mirtę; która kupiła synkowi do chrztu. Podpowiedziała jej to dopiero ciotka po roku czasu, po tym jak żaden dermatolog nie umiał sobie z tym poradzić. Wyrzuciła zielsko a zmiany skórne zeszły. Może popatrz pod takim kątem

Magda nie mam pomysłu na co mogę mieć alergię :sorry: Może kurcze na sierść psów, ale psów nie wywalę, nie są moje, a zresztą takie coś w ogóle nie wchodziłoby w grę. Jeny mam nadzieję, że pomoże chociaż ta maść, którą dzisiaj dostałam.

asia wiesz co ten t. brat kończy studia i broni się we wrześniu (licencjat). ale ten chłopak ma pstro w głowie jeszcze a rodzice są po to żeby kasa spływała bo bykowi nawet się za pracą nie chce rozglądać :sorry:
niestety nie czytałam nic z tego co polecasz :no: a na "intruza" też mam chrapkę :tak:
weroniczka to mleko, czosnek i miód bo możliwe, że jesteś osłabiona i coś cię bierze - oby się tylko nie rozwinęło :confused2:
no proszę jaki magda ma dobry humor :-D szkoda, że tak nie do rymu ;-)
aga moja kotkom robi "taci taci" na razie ;-) apropos kotów: byłam z młodą w sobotę w piaskownicy, przyszedł mały kotek, zwalił rzadką kupę i ją zagrzebał :szok::szok::szok: fuj! a potem dzieciaki się bawią i przesypują piasek :wściekła/y:
kacha a nie masz przypadkiem jakiegoś nowego kosmetyku? do kąpieli, do mycia? może cię uczula, wysusza? :sorry:

reklama
Tadeczek przed chwilką po raz pierwszy zrobił siusiu na stojąco do nocniczka. Więc mówię mu : to teraz będziesz już umiał na spacerku się wysiusiać na trawkę na co Tadeczek pobiegł na balkon wystawił siuraska za balkon i chciał podlać trawę pod blokiem:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

A tak w ogóle to wiecie że poczta znów nie przywiozła mi paczek?? Patafiany jedne.

Do góry