reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej:-)
weroniczka- dobry Tadzio, zdziwiłby się ten co by szedł ulicą i deszczyk na niego popadał:-D:-D:-D:-D
asia- gratulacje:tak::tak:

a ja wczoraj zakończyłam kurs- piątkowa:-) i teraz już będę wracać wcześniej do domciu hura:-)
miłego dzionka

reklama
aga gratulacje! :-)
jutrzenka kupiłaś te pampersy do wody? kurde ja młodą nad wodą puszczałam bez ale tu będzie dłużej siedzieć i jak nie zrobi rano kupy to będę musiała jej te pampki zakładać :sorry:

dzisiaj muszę zacząć robić listę co wziąć :sorry:

hejka:-)
noo Aga to super!!!:tak:
Kata my zawsze zakladamy małemu na plaze te pampersy do wody-te na basen...i jest ok!

Uciekam sie szykowac na plaze....milego wtorku dziewczeta:tak::tak::-):-):-)

:-):-)

Witam was

Jutrzenko życzę wam opalenizny ale nie czerwonej i świetnej zabawy dla Kuby

AGA GRATULACJE

Kacha tak to już jest jak się ma na co ochotę to tego nie ma ;-) no i żeby ta wysypka znikła i cię już nie męczyła

Weroniczko skąd ja to znam ale Tadeusz ma pomysły

Paula ostatnio bywam w twojej okolicy bo znasz dziewczynę mojego brata obie chodziłyście do tej samej szkoły i nie daleko niej mieszkasz a nazywa się Agnieszka G. nie chce podawać pełnego nazwiska. Może jak będę u nich to umówimy się na jakiś spacerek

Ostatnia edycja:
Aga Ty kujonie ;-):-p Gratulacje ogromne :-)
Muszę pochwalić też tutaj moją Mamę - od wczoraj jest panią magister :-) Uparła się, że zrobi studia i udało jej się :-)

A tak w ogóle to dziń dybry :-)

Kacha fajnie:tak:pamietam jak pisalaś,ze Twoja mama ma licencjat i teraz idzie na magisterke...chyba tak to było...noo jakos tak...;-)

Kata a Ty kiedy wyjezdzasz? w niedziele? wszystkie do Wladka...hhiihi...nie wiem cos tam dają? tylko plaze pelne turystow....a w Gdansku pusto-tzn. do południa pusto...a potem to pelno mieszkancow Gdanska...jednak turysci jak juz przyjezdzają to najczesciej do Wladyslawowa....no i Hel....a! i mowi sie,ze ELITA spedza wakacje w Sopcie i na Helu:-D

hejo

my juz po plazowaniu i obiadku. Kuba spi w lozeczku (majka naszych towarzyszy tez) a jak wstana wyruszamy w miasto polazic. Dzis troche gorzej z pogoda bo padalo niedawno ale juz przestalo i moze sie poprawi

Kacha, Aga gratki.

lece zrobic herbatke i ogarnac pokoj

paaaa

reklama
kacha gratki dla mamy! jak widać: dla chcącego nic trudnego :tak:
dota ja to wieśniak jestem bo nawet nie w samym władku ale obok się zakwaterujemy - chłapowo :-p a stamtąd wszędzie blisko w razie niepogody ;-) no i może tak tłoczno nie będzie :sorry: wyjeżdżamy z soboty na niedzielę 3 lub 4 rano
właśnie robię listę co wziąć :sorry: kurde, wan by się przydał albo minibus :-D

Do góry