reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kata nie gada że nie wiesz co to rozkminka... :-D:-D:-D

Kacha Ty tam chyba teraz nie narzekasz na nudę... ;-)

Goście pojechali a ja doprowadziłam mieszkanie do stanu użyteczności... bo było kiepsko... :rofl2::eek:
I Julka ma pamiątkę po Oskarze... pamiętacie? To ten co kiedyś ją w cycoszka ugryzł... Dziś ją ugryzł pod kolanem i ma siniaka!!! :crazy: boshe co za gryzoń...
A mnie dziabnął w twarz! Jego szczęście że nie mam śladu... :baffled::eek:
Normalnie strach oblatuje jak do kogoś podchodzi... niby milutki i jak by całuśny a zamiast cmokać to gryzie... romantyczne nie? :confused2::rofl2:

reklama
czesc dziewczęta:-p

gratulacje dla wszyskich awansowanych pań, oraz kacha dla ciebie i twojej mamy.masz powody do dumy:-)

weronika dostalam wiadomosc na priv.spoko:-)

paula no to fajnego ma jula kolege gryzonia hehehe, no i fajnie ze miałas gosci..jakos czas wtedy szybciej leci no nie?

jutrzenka zycze wam duzo słonca i radosci z urlopu, a jak miewa się twój małzonek? wydobrzał już? usciskaj go tam ode mnie;-)

katawoj, no to odliczasz juz do wyjazdu....fajnie wam, my jeszcze 3 tygodnie:sorry:no ale ja to najpierw odliczam do powrotu meza:tak:juz niecałe 2 tygodnie:-)

a ja tez wam sie czymś pochwale....

brałam udział w tym konkursie rodzinnym.....i jestem jedną z 3 laureatek nagrody głownej hihihi i wygrałam weekendowy pobyt na mazurach dla całej rodziny..:zawstydzona/y:

hej z wieczorka

Viki no super, gratki, bedziecie mieli wypadzik nad jeziorko. I dzieki ze pytasz. R ma sie dobrze, juz mu przeszlo ale cala niedziele nie jadl, wczoraj jadl ale jeszcze ostroznie, dzis juz wszystko ;-):-D:-D

Paula lomatko, trzeba bylo mu oddac ;-);-)

Kacha ja tez nie wiem co to znaczy rozkminila :eek::eek:, z konteksu moge sie domyslic ze mnie rozgryzla :-):-), u nas tak sie mowi :tak:

kuba normalnie wscieklizny dostaje, szlaeja z majka jak dwa wariaty, papuguja po sobie i smieja sie w glos. Normalnie maja pelen ubaw i pelnie szczescie :tak::tak::tak:

Wow, Viki, gratulacje :tak::tak::tak:
A co to był za konkurs bo ja jakoś nie "kminię" (Paula:-D - dobrze użyłam tego słowa?)

Ja się żegnam na jakiś czas. Ale powrócę :tak::tak::tak::-)

Ostatnia edycja:
hej:-)
ela- ranny ptaszek:-D
viki- gratki, to już masz alternatywę w razie gdyby wypad do solaris okazał się nie taki jak przedstawiają na obrazkach;-):-D

ale się nie wyspałam, muszę jakąś kawę wypić bo się nie obudzę:no:
miłego dnia

Wow, Viki, gratulacje :tak::tak::tak:
A co to był za konkurs bo ja jakoś nie "kminię" (Paula:-D - dobrze użyłam tego słowa?)

dziekuje:-)

asia to był konkurs w ktorym trzeba było napisac coś o swojej rodzinie, jeżeli jestesmy rodziną aktywna, potrafiąca sie smiac, współgrać itp. mozna bylo opisac konkretną historie, konkretny dzien baź ogólnie, do tego trzeba było napisać 10 prawd , które wg ciebie nalezy przekazac swoim dzieciom no i ostatnia rzecz to wgrac 4 rodzinne fotki:-)

a tak wogole to dzien dobry

zdycham bo @ dostałam i jakos szczegolnie odczuwam to w dniu dzisiejszym...

co jeszcze...
dziwnie za oknem, jakos szaro ale czasem słonko zagląda..nie wiem jak sie ubrać...
wogole to ostatnio stwierdziłam , ze chętnie wywaliłabym wszystkie moje ciuchy(jest ich sporo) i kupiła połowe mniej ale to w czym bede chodzic bo kurka stwierdzam ze w niektorych rzeczach to wogole nie chodze....tyle juz posprzedawałam na allegro , pooddawałam, a wciaz jakos są takie ciuchy ktore mi sie podobają..ale chyba tylko na wieszaku w szafie bo jak je ubieram to stwierdzam ze za grubo wyglądam...

echh to juz chyba depresja haha za długo sama jestem no i dobrze ze niebawem V wraca...:-D:rofl2:

reklama
Hello

No i kolejne gratulacje wędrują dooo... Viki :-)

A ja siedzę jeszcze w pracy ale za to juz do końca tygodnia mam wolne :-D
I dobrze, bo od tego kataru głowa mi pęka i ledwo na oczy widzę.

A nie wiecie co się z Pryzybelą dzieje? A co u Moni?

Do góry