reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Boże jakie te dzieci są od kilku dni nieznośne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Normalnie mam dość całej trójki. Tak mi dziś dali w tyłek że normalnie w pewnym momencie się rozryczałam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak to dobrze że od niedzieli będą na ciągłym wybiegu w Ropie:sorry::sorry::sorry::sorry: Ach...

I mi jakoś wena odeszła... buuu...

Poza tym to misja udana i szacun dla dziewczyn które mają tak mała różnicę wieku między dziećmi. Od października czeka mnie szkoła życia... :dry::shocked2:

Pozdrawiam!!! Paaa....

ps. moze znacie jakiegos jurnego co by mnie pocieszył przez te 10 samotnych dni i nocy?:-p[/COLOR][/FONT]
Dotka znam nie jednego więc się zastanów poważnie zanim zapytasz drugi raz ;-) :-D

magdalenka- zdrówka, to już masz wolne, odpoczywasz?
Aga bardzo dziękuję. Ja się już mam lepiej ale pozarażałam chłopaków. K. znosi to gorzej niż niż dziecko :sorry2: ech
Tak mam wolne i jeszcze jutro :-)
Ale za bardzo nie odpoczęłam, wykorzystałam dzień na sprzątanie. Imprezę przeniosłam na niedzielę. A dziś tylko szwagier wpadł.

Ciekawe czy choć troszkę wypocznę:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
Weroniczka, życzę CI bardzo bardzo żeby udało Ci się wypocząć!

wiecie że wczoraj minął rok od czasu gdy się zarejestrowałam na BB, ależ ten czas leci:-)
Aga to świętujemy razem ;-)

Poza tym to misja udana i szacun dla dziewczyn które mają tak mała różnicę wieku między dziećmi. Od października czeka mnie szkoła życia... :dry::shocked2:
Gratulacje za dzisiaj i powodzenia na przyszłość :-D

K. pracuje na szczęście w domku. Wiktorek budzi się co chwilę, bo mu katar przeszkadza. A ja oglądam jaksię robi samoloty :cool2:
A w ogóle mam wrażenie że jest sobota a to dopiero czwartek :-D

hej dząichy

pobutka co to za spanie ... co?????

wiecie jaki koszmar wczoraj przezyłam ..... a wiec byłam na podwórku z mała i sie bawiła w piaskownicy a ja siedziałam jakies 3 metry dalej i piłam kawe z kolezankami i mała patrze dziwnie tak patrzy i myslałam ze wzieła kamien lub piasek do buzi i ja zawolalam posiedziala na kolanach u mnie z min i raptownie zaczeła przerazliwie płakac i sie wyrywac niewiedziałam co sie dzieje i osuneła sie na ziemie ja ja trzymałam i patrze a w uchu ...OSA normalnie taka duza ze całe ucho w srodku było zakryte a ona jeszcze wystawała wiec ja( chociaz sie boje a wrecz obrzydzaja mnie osy pajaki itd)wziełam jej paznokciem wyjełam szybko a ona dalej płacze wiec zerkam a tam jeszcze czesc siedzi ale juz tak głeboko ze musiałam troche pogrzebac i wyszła i na szczescie ja nie ugryzła
dziewczyny mówie wam jak sie bała i to trwało chyba z 30 sek i jak dobrze ze ja nie ugryzła i potem tylko sie tuliła biedaczka i szlochała ale pózniej juz było ok tylko mi adrenalina pusciła i sie poryczałam z tego wszystkiego .... jakos tak mam ze po wszystkim płacze emocja puszcza i tyle ... a taka głupia jestem hihihihihihihihihi
uf ale posta walnełam :) i tak nikt nie przeczyta ale ostatnio PAULA pisała ze zadko jestem itd wie dla niej specjalnie napisałam hihihihihih taki post hihihihihihih

hej,
elcia- o mamuniu, aż mnie dreszcz przeszedł:baffled: jakie szczęście że jej nie użądliła
magdalenka- zdrówka dla chłopaków, każdy facet jak choruje jest gorszy niż dziecko:-D:-D

miłego dzionka

Ostatnia edycja:
dzien dobry:-):-)

wpadlam doslownie na sekundke....zaraz goście przyjezdzają, jutro kolejna tura gosci....biegam i sprzatam....o matko.....nie bedzie mnie przez ponad tydzien-dziewczyny badzcie dzielne i nie placzcie za mną! glowy do góry-wrócę!!!;-):-D

zdrowka, odpoczynku,samych przyjemnosci i radosci!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)
pozdrawiam!
dota:-):-)

Ostatnia edycja:
Elcia, dobrze, że nic się nie stało, a dla Ciebie brawa za zachowanie zimnej krwii:tak:
U mnie doła dzień kolejny :-(
Życzę Wam wszystkim miłego dzionka :tak:

reklama
Ach, dziewczyny mówię Wam, załamka:-:)-:)-:)-( Już nie umiem sobie z Marcelem poradzic, buntuje się przed wszystkim:wściekła/y: Nie je prawie nic, nie chce sam spac ani zasypiac, na ogród nie chce wyjsc sam nawet na sekundę. Cały dzień są wrzaski i piski a mnie już głowa pęka:wściekła/y:
Podejrzewam, że właśnie tak reaguje na pojawienie się Olivii i to go troszkę usprawiedliwia ale ja nie wiem jak sobie z tym poradzic i co robic żeby już mu tak nie zostało:-(

Ja chcę do Polski:-:)-( tam jest tyle słoneczka i od razu pewnie więcej chęci do działania bym miała a tak to mam ochotę schowac się gdzies i płakac:-(

Elcia zuch mamuśka z Ciebie:tak::-)

Do góry