kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Ech, u mnie też dół i brak weny :-(
Mam nadzieję, że przynajmniej u Was jest lepiej
Mam nadzieję, że przynajmniej u Was jest lepiej

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Normalnie mam dość całej trójki. Tak mi dziś dali w tyłek że normalnie w pewnym momencie się rozryczałam

Jak to dobrze że od niedzieli będą na ciągłym wybiegu w Ropie

Ach...

Dotka znam nie jednego więc się zastanów poważnie zanim zapytasz drugi raz ;-)ps. moze znacie jakiegos jurnego co by mnie pocieszył przez te 10 samotnych dni i nocy?[/COLOR][/FONT]

Aga bardzo dziękuję. Ja się już mam lepiej ale pozarażałam chłopaków. K. znosi to gorzej niż niż dzieckomagdalenka- zdrówka, to już masz wolne, odpoczywasz?
echWeroniczka, życzę CI bardzo bardzo żeby udało Ci się wypocząć!Ciekawe czy choć troszkę wypocznę![]()
Aga to świętujemy razem ;-)wiecie że wczoraj minął rok od czasu gdy się zarejestrowałam na BB, ależ ten czas leci:-)
Gratulacje za dzisiaj i powodzenia na przyszłośćPoza tym to misja udana i szacun dla dziewczyn które mają tak mała różnicę wieku między dziećmi. Od października czeka mnie szkoła życia...![]()

jakie szczęście że jej nie użądliła

Nie je prawie nic, nie chce sam spac ani zasypiac, na ogród nie chce wyjsc sam nawet na sekundę. Cały dzień są wrzaski i piski a mnie już głowa pęka
:-)