reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

cześć to i ja się przywitam..
naprawdę dziś pustki-chyba wszyscy na słonku????wypoczywają.
u nas dzień techniczny-jak zwykle w sobotę...
mały śpi więc może i ja się położę????
życzę Wam miłej sobotki.
;-)

reklama
hej:-)
i ja się witam:-)

Łukasz poszedł spać dopiero o 14 :szok: już myślałam że w ogóle nie zaśnie, ale zanął
wczoraj byliśmy na grilu u rodzinki, przyjechali z Niemczech, wróciliśmy około 22 i łukasz zanął w samochodzie, przełożyłam go na śpiocha do łóżeczka i tak sobie spał. Ale jadł wczoraj wszystko co podali i chyba go brzuch bolał, bo się co chwilę budził i płakał:szok:

paula- biedna Julka, straszną przygodę miałyście:baffled:
sylwia- może z czasem Marcel się oswoi z tym że nie jest już jedynakiem i będzie ci pomagał, dla niego to też jest trudna sytuacja, bo już nie ma mamusi tylko dla siebie:sorry2:
kata- udanego pakowania:tak:
kasiamaj- jagódki mniam i co upichciłaś. Ja jak byłam mała to zawsze jadłam jagody ze śmietana i z cukrem, tak na szybciora:-p
jutrzenka, grzechotka- fajnie że się urlop wam udał:-)
dota- wracaj szybko bo się w łzach utopimy;-):-D

a gdzie to się podziewa asia-czyżby nadal oblewała awans:-D:-D:-D

Hej Kochane, doła dzień kolejny :-( Dzisiaj zdołowałam się moimi cyckami, T. nakupował mi staników z miseczką F i w żaden nie wchodzę :wściekła/y: Kręgosłup mi siada i generalnie mam dość :-(
Życzę Wam miłego dzionka:tak:

i ja sie witam z mazowsza niestety, urlop zlecial i trzeba wracac do pracy :-:)-(

powrot byl ok, jestem dumna z kubusia bo jechal ponad 6h bez postoju :tak::tak::tak:. Dopiero w Warszawie go wysadzilismy po przejechaniu 400 km. Troche chwilami marudzil i chcial wyjsc ale go zagadywalam i przejechalismy :tak:.
Teraz poszedl z R na dworek a ja rozpakowuje i pranie juz jedno wstawilam

milego popoludnia zycze i do wieczorka

hej
ja jestem
Aga-jeszcze nic nie upichciłam :no: -chciałam zrobić drożdżówki z jagódkami ale zapomniałam kupić kwaśną śmietanę :dry::zawstydzona/y:-jutro zrobię.
Jutrzenko-witaj po urlopie...:-);-)no to można powiedzieć że z Kubusia niezły podróżnik skoro tak ładnie przetrwał całą drogę.:tak:
Kasia-miałam się Ciebie zapytać...swędzi Cię jeszcze skóra???czy już Ci przeszło???

my dziś będziemy ustalać trasę naszej wycieczki.
najpierw prawdopodobnie skoczymy w okolice Łodzi-do Smardżewic -potem do Sosnowca a dalej już na południowy zachód w okolice Zgorzelca.
i też boję sie jak to Kubuś przetrwa-w jedną stronę będziemy się zatrzymywać i rozbijać drogę na kilka dni ale w drodze powrotnej całą trasę przejedziemy od razu-może wyruszymy nocą.(jak rok temu-ale wtedy Kuba był malutki i tak nam nie marudził podczas jazdy bo więcej przespał)

a co tam u Was????
jak minęła sobota pozostałym laseczkom :-):-p;-)

kurcze jutro muszę pojechać na bazar poszukać dla Kuby sandałków-bo już wyrósł z tych które kupiłam w czerwcu.......:sorry2::wściekła/y:-dziś szukałam w mieście ale nic ciekawego nie znalazłam:no:-może jutro mi się uda????

baby35.gif

Ostatnia edycja:
Kasiu odpukać w niemalowane nie swędzi, ale niestety dowiedziałam się, że ta maść, którą stosowałam może powodować u dzidzi kłopoty z nerkami, więc przestałam ją stosować i mam nadzieję, że wysypka nie wróci i tak paskudne blizny mi po niej zostały:-( Niby GP mnie zapewniała, że do 10 dni mogę tą maść stosować, ale wolę nie ryzykować i stosowałam tylko przez 4 dni.

Dobry Wieczór
Paula okropnośc z tymi osami!
Kacha oby swędzenie nie wróciło tfu tfu
Jutrzenka to dzielnego masz synka
Kasia to fajną będziecie mieć wyprawę, trzymam kciuki za Kubusia

A ja miałam bardzo fajny dzień. Pojechaliśmy z Wiktorem na spotkanie z Viki i Pawełkiem :tak: Niestety chłopaki, każdy w swoją stronę, nie dały nam pogadać :sorry2: Fotoreportaż w odopwiednim miejscu ;-)

reklama
Hej!
To i ja jestem.

Właśnie rury w łazience się kretują... Zaraz płukanko, prysznic i spać.
Jakoś mnie na porządki wzięło. :cool2:
Jutro dokończę... co tam że niedziela jak mam wenę to trzeba to wykorzystać ;-):tak:

Małżonek wraca w czwartek to gniazdko musi błyszczeć na tip-top :-)

Dla wszystkich pozdrowionka! :-):-):-)

Do góry