reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

no to ja trzecia
czołem

A ja mam uczulenie po komarach, zamiast swędzącego bąbelka mam bolące, gorące, wielkie guzy :baffled::wściekła/y: koszmar.
Jutrzenka, ja takie coś dostałam pierwszy raz kilka lat temu, lekarz mi powiedział, że to reakcja na słońce plus inny czynnik np słona woda, albo kosmetyk. Ja bym wzięła całe opakowanie zyrtecu.
Weroniczka udanego wypoczynku!
Kasia to gówniana niedziela :baffled:

A my wczoraj byliśmy cały dzień na działce, grillowaliśmy z rodzinką, było super. Dzisiaj rano okazało się, że jednak Wiktora przeziębienie potraktowałam za mało poważnie, bo kaszle niemiłosiernie, K. poszedł z nim do lekarza...no zobaczymy.
Mam wyrzuty sumienia.

Miłego dnia

reklama
Czwarta!!!

No Kasia zleciało. Już dwa miesiąca... Julę wczoraj na wieczór wzięła tęsknota za tatusiem bo chciała oglądać fotki. A jak jej powiedziałam że tatuś za kilka dni wróci to się przytuliła do mnie i popłakała :baffled::shocked2: tak jak by rozumiała... :shocked2:

I współczuję przygody z kiblem :szok: je też czasem wywalam zupę czy wywalam ziemniaki jak chcę gary umyć ale raczej nic się nie zapycha... :no::dry: całe szczęście...

Magda napisz jak Wiktorek po lekarzu...

Aga no pewnie mnie do poniedziałku nie będzie :-D oj będzie się działo :-D:-D:-D

Jutrzenka może faktycznie weź opakowanie... Julkę jak wysypało po parówce "dla dzieci" to po 3 dawkach śladu nie miała więc odstawiłam... ;-)

Ale u nas burze w nocy były jeju... tak grzmiało... :szok::szok::szok:

K. dzwonił Wiktor ma wirusowe zapalenie górnych dróg oddechowych. Dwa syropki i kropelki. A po za tym energia go rozpiera i tatuś już narzeka, że to będzie głuuuugi dzień :-D:-D:-D:-D

Biedna Jula...niedługo już się obie przytulicie do swojego mężczyzny :-)

A u nas tylko pobłyskało się na horyzoncie i to wszystko.

Hej Kochane:-)
U mnie braku weny dzień kolejny :-( Ta pogoda mnie rozwala, ani gdzieś wyjść ani cokolwiek zrobić, taka typowo depresyjna pogoda.
Na dodatek po niespełna dwóch tygodniach czekania przyznano nam mieszkanie socjalne i zamiast się cieszyć to znowu dół się pogłębił, bo mieszkanie w dzielnicy lojalistów, także z deszczu pod rynnę:baffled: Z drugiej strony odrzucimy to mieszkanie, a nie wiemy jakie są dwa kolejne, które nam zaproponują. A jak odrzucimy dwa kolejne to możemy na kilka lat o mieszkaniu zapomnieć:-(

witam i pozdrawiam wszystkich ze slaska....
spakowalam sie w piatek i w sobote rano z pawłem ruszylismy do zabrza...
moj maz lot bedzie mial do katowic tak ze tu go odbiore z lotniska, no a wraca hmm w piatek albo sobote..:-):-):-)

zmykami sciskam was wszystkie:tak:

hejo
my już po zakupach-Kuba zmęczony padł już w samochodzie.musiałam go wnosić do łóżeczka.
wyjazd do miasta trochę się opóźnił -mieliśmy straszną burzę i mega ulewę :szok::szok::szok:-kurcze waliło aż strach jakby zaraz za domem-Kuba się strasznie bał siedział mi na kolanach i popłakiwał jak waliło.

dziś dzień promocji w biedronie-Kata -byłaś na zakupach???? (a nie Kaśka chyba wypoczywa???) :-p-skleroza.
artykuły dziecięce w dobrych cenach.

Aga-to może czas go zmienić???-a co Ci się zepsuło????
Magda-połóż sobie okład z sody rozrobionej w odrobinie ciepłej wody.
zdrówka dla Wiktorka!!!
Paula-a u nas pierwszy raz się tak zrobiło.....:dry:-jeszcze troszeczkę i Julcia zobaczy tatusia wtedy będzie mogła sięw niego wtulić.
Kacha-kurcze to macie orzech do zgryzienia....
Viki-też ściskamy.

ahhhhh......mam jeszcze prośbę -możecie oddać głos na Kubusia???-z góry dziękujemy.

Place Zabaw Muszkieterowie

kasiu zgadza się - urlopujemy :tak: biedronka też jest ale dojechać problem bo od rana do wieczora korki i nie chce nam się za przeproszeniem tyłka ruszać z miejsca :-(
ale trzeba będzie bo kinia jest niemożliwa :baffled: t. stwierdził, że dziecko ktoś nam nakręca! :baffled: to, że jest żywiołowa to fakt ale to co tutaj wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie!
na plaży nie wysiedzi w miejscu, trzeba z nią łazić (chodzimy na zmianę ;-)), szybko się nudzi, w pierwszy dzień obiad jedliśmy w pośpiechu w restauracji bo MUSIAŁA biegać :baffled: więc od dzisiaj z racji pobliskiej stołówki, którą odkryliśmy stołujemy się w domu :tak: t. kupuje na wynos. dla młodej zupę - przynajmniej nie muszę gotować ;-)
pogoda jest piękna! cały czas świeci słońce i jest upalnie :-p choć jak dziś schodziliśmy z plaży to kinia się kocykiem przykryła bo zmarzła :-) do plaży mamy jakieś 10 min. - są zejścia bliższe ale to strome schody a my idziemy dla wózków takim wąwozem leśnym :tak:
pensjonacik superowy! jest schludnie, czyściutko. widać, że właściciele pedantyczni i dbają o szczegóły ;-)
cisza, spokój...
podróż też była fajna, położyłam kinię spać w dresiku i o 4 rano się przebudzila, potem zasnęła i tak na zmianę. w sumie w ogóle mi się nie wydawało, że to ok. 600 km :-p szybko zleciała droga :tak:
z powrotem jedziemy na 2 razy bo zatrzymujemy się u t. kuzyna we włocławku ;-)

pozdrawiam i całuję ze słonecznego chłapowa!!! :*

Paula, Kasia - dziękujemy :tak:
a i jak przyjdę do domu to sobie spróbuje z tą sodą, dzieki.
Kacha to może ryzyk fizyk się uda i następne będą lepsze. A jak przyjmiecie to mieszkanie, to już nie będziecie mieć możliwości żeby zamienić na któreś z kolejnych?
Kata
Kinga pewnie odreagowuje podróż i nowe miejsce, inaczej nie potrafi ;-) Fajnie , że macie tak przyjemne zakwaterowanie :tak::tak: dzięki za pozdrowienia; bye ;-)

A ja zaraz mykam do domku ufff

reklama
hej

prasowalam dzis ponad 2 h :angry::angry::angry: ale zwalczylam wszystko :tak:

chlopaki poszli na spacer to cos porobie, u nas tez byla burza rano i niezle walilo.

Kasia ja dzis pojechalam specjalnie do biedrony bo te promocyjne produkty, fajne ceny, dania wloskie bobovity w dwupaku 5,50 a normalnie 8 zeta. 4 soczki tez za 5,50. byly tez mleka NAN i Nestle w promocji ale ja daje inne.

Paula u Was juz chyba jest jesli dobrze kojarze, to mozesz po mleczko podskoczyc, Nestle po 19 za 2 opakowania jesli dobrze pamietam, (chyba takie dajesz :baffled:)

Kata milego urlopu :tak::tak:, i pieknej pogody :tak:

Kacha kurde to macie problemos co zrobic, kurde moze nastepne bedzie lepsze :tak:

Viki milego "slaskowania"

Magda zdrowka dla Wiktorka :tak:

Paula to juz 3 dni do powrotu D, fajnie :tak::tak:

Aga tak to jest, ze cos sie psuje w najgorszym momencie, :no::no:, wspolczuje

a gdzie jest STEFANKA ??????? HALO HALO

lece cos porobic, paaa

Do góry