Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
no to ja trzecia
czołem
A ja mam uczulenie po komarach, zamiast swędzącego bąbelka mam bolące, gorące, wielkie guzy
koszmar.
Jutrzenka, ja takie coś dostałam pierwszy raz kilka lat temu, lekarz mi powiedział, że to reakcja na słońce plus inny czynnik np słona woda, albo kosmetyk. Ja bym wzięła całe opakowanie zyrtecu.
Weroniczka udanego wypoczynku!
Kasia to gówniana niedziela
A my wczoraj byliśmy cały dzień na działce, grillowaliśmy z rodzinką, było super. Dzisiaj rano okazało się, że jednak Wiktora przeziębienie potraktowałam za mało poważnie, bo kaszle niemiłosiernie, K. poszedł z nim do lekarza...no zobaczymy.
Mam wyrzuty sumienia.
Miłego dnia
czołem
A ja mam uczulenie po komarach, zamiast swędzącego bąbelka mam bolące, gorące, wielkie guzy

koszmar.Jutrzenka, ja takie coś dostałam pierwszy raz kilka lat temu, lekarz mi powiedział, że to reakcja na słońce plus inny czynnik np słona woda, albo kosmetyk. Ja bym wzięła całe opakowanie zyrtecu.
Weroniczka udanego wypoczynku!
Kasia to gówniana niedziela

A my wczoraj byliśmy cały dzień na działce, grillowaliśmy z rodzinką, było super. Dzisiaj rano okazało się, że jednak Wiktora przeziębienie potraktowałam za mało poważnie, bo kaszle niemiłosiernie, K. poszedł z nim do lekarza...no zobaczymy.
Mam wyrzuty sumienia.
Miłego dnia
tak jak by rozumiała...
je też czasem wywalam zupę czy wywalam ziemniaki jak chcę gary umyć ale raczej nic się nie zapycha... 
całe szczęście...
oj będzie się działo 
-skleroza.