reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Kata nie kupowalam tych kapielowych pieluch, wczoraj kuba chodzil w zwyklej a dzis tylko w majtkach, mialam 5 par wiec jak sie zsikal albo zmoczyl to nastepne bralam i juz :tak::tak::tak:

reklama
aha no to chyba se daruję zakup ;-) a jak walnie kupacza to zakopię - tyle piachu :-D nie no, żartuję oczywiście :-D

młoda coraz częściej odreagowuje to co widziała na dworze :sorry:
budzi się w trakcie drzemki i gada np. pies, plum plum (dzisiaj bawiła się z pieskiem i wrzucała kamyczki do wody) a wczoraj wołała pati! bo spotkaliśmy się ze znajomymi i jej kolegą patrykiem ;-) ale się dzieje w tych małych główkach :sorry:

Cześć

Aga super - gratki :tak:
Kacha gratuluję mamy magister :tak:

Ale mam katar...w środku lata :crazy:
Wczoraj byliśmy rodzinnie w grocie solnej, oczywiście Wiktor po 5 minutkach chciał już papa; ale udało nam się go przekonać i wytrzymał godzinkę, w krytycznych momentach dostawał paluszki. No i fajnie było zasypać mamusię i tatusia i wolne fotele w soli. Generalnie super relaks dla kogoś bez dziecka a dla odważnych rodziców masaż stóp grudkami soli. (chodzi się w skarpetkach).

na razie

Kata hehe no z kupa to gorzej, kuba raz sie zsikal do majtek ale nie na piachu tylo wszedl do namiotu :-D:-D:-D, nie chcial przy ludziach ;-);-). Ale z kupa to bylo by gorzej, moze sie uda hehehhehehe :-D:-D:-D:-D

Magda tez mam katar juz 2 tyg, normalnie szlag mnie trafia, juz mysle nawet czy to nie jakas alergia bo nie mozliwe zeby tyle chorowac :no:. Zdrowka zycze

a tak apropo awansow to dostalam awans na starszego inspektora :tak::tak::tak:.

A pare dni wczesniej podwyzke dla osob wyrozniajacych sie wsrod reszty pracownikow (przyznana przez glowna naczelniczke) i list pochwalny od szefowej.
Kasa niewielka ale dostalo niewiele osob wiec duma wieksza :tak::tak::tak:

Hej!!!
Aga! Asia! Jutrzenka!
:-) GRATULUJĘ SUKCESÓW ZAWODOWYCH! :-)
Kacha Twojej mamie też. Podziwiam za samozaparcie... woow...:-)

I mam focha bo nikt prócz Agi o mnie nie pytał! A fe paskudy!!!:-(

Kacha ja się też piszę na zlocik wrześniowy ;-) :-):tak:

No mam gości do dziś wieczór.Przyjechała do mnie w niedzielę kumpela z synem. I tak sobie śmigamy to tu to tam... Byliśmy dziś na basenie... mała się wyhasała. ;-) fajnie :-)

Jutrzenko udanej pogody...

Kata a ty się pakuj ;-) i też wypocznij :-)

Anetka wiem o kim mówisz :-) bardzo chętnie się umówię. Aga fajna dziewczyna :-)

Stefa jak pierwsze dni w nowej pracy :-)

Dobra idę sobie bo i tak nikt nie zauważa że mnie nie ma... :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Jutrzenko no to Cię Kata rozkminiła ;-):-p A tak na poważnie to ogromne gratulacje :-)
Paula fajnie Ci, też bym chciała, żeby mnie tak ktoś na kilka dni odwiedził :tak:

reklama
Do góry