reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ty mialas racje stefanka, pozwijaly sie dziewczeta.....:sorry:

A moj synek zawsze przed zasnieciem macha do lustra pa pa do samego siebie.....:-D:-D:-D Komicznie to wyglada....:-D

A co do tego buntu, to on tez jak mu cos nie po mysli idzie, to idzie sie wyplakac do przedpokoju, ale za chwilunie, 2, 3 minutki wraca i juz jest ok. Bic jeszcze nie bije, rzucac, tez sie nie rzuca... moze to przyjdzie pozniej, bo chyba jednak nas nie ominie, co? :sorry:

reklama
stefanjo..a co ty tu robisz tak wczesnie????????????//
czy to na pewno ty czy może ktoś wkradł się do twojego komputera???;-)

dzien dobry.
moj damian znow nad morzem a ja zastanawiam sie czy sie nie spakowac i wyruszyc na sląsk...hmmm

Hejka.

Małgoś śpi, staś ogląda ziarno a Tadeczek robi sobie przechadzki po mieszkaniu więc mam chwilkę dla Was.

Któraś z Was wczoraj pytała czy są gdzie zapisane rady superniani. Jest w księgarniach książka- poradnik superniani do kupienia. Ale nie wiem co ona jest warta bo nie czytałam.

Viki dostałaś moją PW kilka dni temu?

No i chyba tyle bo nie wiem co jeszcze pisać. Miłej soboty.

A ja poprasowałam jedną kupę prania, a na jutro czeka druga :-(:-(:-(

Viki, jak masz taką możliwość to jedź. Albo przyjedź do mnie. Do środy będę w wawie. :-):-):-)
To co, spotkamy się jak przyjedziesz po V. na okęcie? Ja już chyba wtedy będę.

viki to bylam ja we wlasnej osobie :)
nie moglam chwilowo spac ( jestem chora na jakis swinski wirus hehe ) ale pozniej sie naprawilam i wlasnie wstalam !!
zapraszam na kawke!!

A ja Was na kawę nie zapraszam bo mi mój najstarszy syn zrobił żart ( ku wątpliwej mojej radości:eek::eek: ) i wsypał mi do pojemnika z kawą mieloną cukier a ja kawy nie słodzę. No ale jest to na tyle lekko słodkawy smak że dało się ją przełknąć. Więc Staś postanowił dokończyć żarcik i co zrobił? No cóż dzisiaj piję kawę słodko słoną:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
Dzień dobry!
Właśnie uśpiłam młodego i idę walczyć z brudnymi kątami.
Zaplanowałam sobie dzisiaj wycieczkę z IWktorem na fajny plac zabaw, ale niestety pogoda nam plany popsuła. Szkoda.

No to ja tez kawusia...
Miłego dnia!

Edit:
Weroniczka :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry