reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
no...straszne tu pusto.....
wpadłam na chwilkę się przywitać-Kuba zasnął a ja zupkę gotuję.
ekologiczną :-D-bo wszystko mam od babć z ogródków.-zupka buraczkowa.:-)
dziś już trochę zrobiliśmy z małym szkodnikiem
pomagał mi myć samochód.
byliśmy na zakupach
i padł biedaczek z przemęczenia.:-D

miłej sobotki dla Was.

Ostatnia edycja:
reklama
haha aga to mnie rozbawilas:cool2:

paula - fajnie tak po rozstaniach wiem cos o tym:-)no i trzymam kciuki , daj znac co tam zalatwiliscie

kasiamaj - a szczepilas kube na kleszcze??/kurka przewalone z tym swinstwem. u mnie damian jest zaszczepiony bo zawsze jezdzil czesto na mazury, ale teraz tego cholerstwa nawet w parkach w centrum miasta...

jutrzenka - to milego ogorkowania..ja tez w tym roku mam lenia i zrobilam tylko 10 sloikow wlasnie kwaszonych ogorkow....
a w tamtym roku to bawilam sie w salatki, robilam soki z pomidorow,dżemy i takie ta rozne...

w tym roku chyba jeszcze porobie soki pomidorowe i nic wiecej:sorry2::baffled:

a u mnie dzis wielki dzien bo wieczorem maz wraca i powiem wam szczerze ze zostawiamy pawła na noc z mamą(pierwszy raz) no i idziemy sobie wieczorkiem na kolacyjke a pozniej ...... HOTEL IBIS nas powita:zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2:

mam tylko nadzieje ze Pablo nie da w nocy czadu....

Viki-no właśnie nie szczepiłam...pytałam ostatnio jakieś dawki są chyba 3 i tak piguła mówiła że najlepiej zimą zaszczepić pierwszy raz...ale co to ma do rzeczy to nie wiem????

Hej dziewczynki:-):-)

U mnie też brak weny ale przede wszystkim brak czasu:angry::angry: Olivia jak to Olivia cały czas dokazuje, mała cwaniara;-):-D Marcel mnie dołuje swoim niejedzeniem i tym że przestał już wogóle spac w swoim łóżeczku:wściekła/y: Mam zamiar kupic mu nowe, takie już dorosłe i może to coś pomoże:baffled:

Viki fiu fiu, ale miły wieczór i noc się Wam zapowiada:tak: Super macie:tak: A opowiesz nam później ze szczegółami?:confused::-D;-)\

Paula kcuki zaciśnięte:tak:

Kal.aga trzeba było sobie zostawic te buty, byłabyś orginalna przynajmniej:-D ja kiedyś miałam takiego szefa, który był straszną kutwą i nie wyrzucał niczego dopóki się nie rozpadło i tym sposobem chodził w dwóch różnych butach bo były jeszcze całe:baffled::sorry2: Dodam, że kasy miał jak lodu:sorry2:

Jutrzenka ale z Ciebie pracowita mróweczka, ja tam żadnych słoików nie robię:-p

Kasiamaj mój Marcel ostatnio mył z tatą motor i frajdę miał przy tym nieziemską, wygłupiał się w tej pianie:tak::-D
Ale mi smaka narobiłaś na buraczkową, mmmmmm, chyba muszę zrobic sobie barszczyk ukraiński:dry::-)

Hej, hej Babeczki :-)
U nas nudy, pogoda w kratkę i nie wiadomo co robić :-( Idę pochłaniać spaghetti ;-):-p
Miłego dzionka Wam wszystkim życzę :-)

a my wrocilismy z Bristolu z wystawy Banksy-iego. jestesmy padnieci bo stalismy prawie 4 godziny w kolejce...no ale warto bylo :) nawet Gajutek dzielnie czekal!
narazie wrzucilam zdjecie tylko na NK to popatrzcie :)

hejka

Kasia to pracowita sobota :tak: a kiedy wyjezdzacie??. K wspolczuje z tym kleszczem, kurde moze rzecywiscie go musisz zaszczepic

Viki fiu fiu, to sie romantyczny wieczor zapowiada :tak::tak::tak:, ojj bedzie sie w tym hotelu dzialo :-D;-):zawstydzona/y::-D:-D. Milego wieczorka dla Was :tak: A i podobnie jak Sylwia czekam na szczegoly, zwlaszcza te z hotelu :-p:-p:-D:-D

Sylwia dobre z tym szefem :-D:-D. Moj kuba to tez niejadek, zreszta widac bo chudzielec. On tylko owoce, pomidora ogorka ziemniaki danio, jogurty i mleko je chetnie ale z obiadami zy kanapkami to juz problem, :angry::angry:

Kacha ale mi smaka narobilas tym spaghetti

Stefcia to wypad udany, fajowo :tak::tak::tak:

co porabiacie?? jest tu ktos??

o witajcie koleżanki-trochę się wątek ruszył...:-)
to dobrze...
my skończyliśmy któryś z etapów pracy nad huśtawką-drewnianą.
robimy taką ogrodową z ławeczką...-jak już będzie gotowa to Wam pokażę :tak:
Kuba szaleje z tatą -nie wiem czy dziś normalnie zaśnie....???
miałam ciasto jakieś ugliglać ale weny nie miałam za to zrobiłam lody....:-D-proszę się tu nie śmiać-żeby którejś coś zaraz do głowy nie przyszło-to wolę zaznaczyć-lody z paczki.....

Sylwia-moge Ci przesłać talerz zupy jak chcesz :-D:tak:-bo dorzucić to chyba nie dam rady :no::-p
a przy myciu auta-jasna sprawa...cały w pianie i wszystko mokre....:tak:
Stefanka-dzielna ta wasza Gaja -tyle wystać w kolejce...mój to by zaraz głupawki dostawał....

Ostatnia edycja:
Jutrzenko-hej-jedziemy 22-ego w nocy.jeszcze dokładnie musimy ustalić trasę -wiem że najpierw jakoś gnamy na Łódź...potem do Częstochowy,potem jeszcze po drodze jakieś ruiny zamku chcemy zobaczyć..i do Sosnowca.-tam 3 dni i dalej do Zgorzelca.

reklama
Do góry