Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nawet mi żadnego usg nie zrobili, bo stwierdzili, że i tak miałam dużo (całe 2
) i nie ma wskazań do usg. Wymacał mnie tylko gościu po brzuchu, stwierdził, że macica przesuwa się ku pępkowi, rozciąga się i stąd te bóle brzucha. A co do kręgosłupa to prawdopodobnie moje tyłozgięcie macicy daje o sobie znać i powiedział koleś, że tak mogę mieć do końca ciąży
Marne pocieszenie, tym bardziej, że chodzę zgięta w pół:-( Poza tym mam nie (hmmm niestety nie dorobiłam się jeszcze niani, która mi się dzieckiem zajmie) i się nie przemęczać (na służącą też mnie niestety nie stać). Generalnie żadnych nowości się nie dowiedziałam, tylko jeszcze bardziej się wkurzyłam

w końcu LEGIA to była jego pierwsza kobieta 

a niech się chłopak rozerwie ;-)
Oby niemiłe dolegliwości minęły... 
takie miny strzelała że padałam ze śmiechu... 

nie podoba mi sie to
ale mam nadzieję że jak przyjdzie jesień to frekwencja się poprawi

:-) ale ty jesteś dobra żona
, ja to bym chyba się mocno zdenerwowała gdyby mój mąż po takiej nieobecności wybrał się na mecz i był by koniec sielanki
strasznie kłótliwa jestem

ale to póxniej, jezeli kogoś zainteresuje
ale ci zazdroszczę tego morza ech ja spędzam wczasy pod orzechem

. Co jest sobie myślę
oglądam je dalej i znalazłam kolejną różnicę - jeden przy klamerce miał małą malutką maluteńką perełkę a drugi nie. Osz ty sobie myślę dała mi ekspedientka buta z innej pary a ja tego nie zauważyłam

a najlepsze to było to, ze pojechałam je wymienić i sie okazało że nie ma pary ani do jednego ani do drugiego

- ktoś kupił i nie oddał - chyba nie zauważył różnicy

na szczęscie oddała mi kasę i kupiłam inne