reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej:-)
kasia- to super, że wizyta się udała:tak::tak: Łukasz też stawia prawą nóżkę trochę do środka:sorry2: po domu biega boso albo w skarpetkach a po dworze to różnie:sorry2:
elcia- no pewnie że tęskniłyśmy:blink:
stefanka- ja nie wiem:no: no i gratki dla Gai - dzielna dziewczynka:tak::tak: zresztą kto by nie chciał spać w takim łożu:happy2:
kachwawa- trzymam kciuki żeby tym razem udało się z mieszkaniem:tak:
jutrzenka- oj trzymam się ledwo ledwo

no i cóż więcej - miłego dnia wam życzę:tak:

a w sobotę idziemy na wesele brata M., już Łukasza przeszkoliłam w tańcu więc będę miała z kim tańcować:-D, bo M. nie lubi:dry:

reklama
dzien dobry

aga to zycze ci udanej imprezy!!!

asia wyjechala do rodzicow na chyba 2 tygodnie.

a u nas jakos leci.maz wraca w sobote tak ze juz mi sie buźka cieszy:-)

paula a u ciebie jutro wielki dzien!!!! echh fajne sa takie spotkania po rozstaniach,,,:-):tak:;-)i jula pewnie steskniona za tata....moj pablo to codziennie telefonuje do "tati" swoim zabawkowym telefonikiem:-D

i gada jak najety....
i jest taki niegrzeczny mowie wam. ....echhh

dobry dzień kobitki.
kurcze dopiero co położyłam Kubusia spać a ten już wstał...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:spał niecałe 10min.
miałam zamiar sobie poczytać w necie na pewien temat -i dupa blada poczytałam sobie :dry::no:
u nas ciągle pada deszcz od wczoraj -już mam dość mały szkodnik chce iść na dwór a tu musi w domu siedzieć....
macie może dla swoich szkrabów małe parasolki???
coś takiego
PROMOCJA! Cudowne PARASOLKI DLA DZIECI- zobacz!! (697991113) - Aukcje internetowe Allegro
chciałam Kubie kupić ale nie wiem czy będzie z nią chciał chodzić po deszczu????
ooooooooooooooooooooooomatko!!!!!!:szok::szok::szok::szok:
zaraz zawału dostanę....-młody pomalował mi całą poduszkę długopisem!!!!
już tego nie spiorę-bo to taka zamszowa!!!!!!

Musze wam pokazać dziś nad ranem oszczeniła nam się sunia ma tylko 3 szczenięta 2 chłopców i jedną dziewczynkę

A to nasze szczeniaki

Załączniki

• szczeniaki4.jpg
    szczeniaki4.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 29
  • zczeniaki.jpg
    zczeniaki.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 30
  • szczeniaki 3.jpg
    szczeniaki 3.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 26
  • szczeniaki 2.jpg
    szczeniaki 2.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 35
anetka- jakie słodkie szczeniaczki:-)
kasiamaj- chyba Kuba się nudzi:tak::tak: mój nie ma parasolki, bo nie wychodzę z nim jak pada, chyba że tylko leciutka mżaweczka to w kapelusiku ale tylko na chwilkę żeby nie przemókł. A może lepszy byłby płaszczyk przeciwdeszczowy z kapturkiem:sorry2: a i jeszcze znalazłam kapelusz na deszcz Kapelusz na deszcz- zobacz!! Piekne!! (699188809) - Aukcje internetowe Allegro
choć ten jest trochę drogi jak dla mnie ale moze są gdzieś tańsze:sorry2:

Aga-pelerynkę ma z kapturem ale boi się jej :szok::-D-i nie chce zakładać.
kapelusz śmieszny ale też jakiś to pomysł...chyba kupię mu parasolkę...najwyżej będzie leżała.....:sorry2:
Anetko-fajne psiaki.

Anetko fajne słodziaki :-)
W końcu wyszło u nas słoneczko, więc siedzę non stop na ogrodzie, tylko na chwilę wparowałam do domu, bo Oliś przyszykował dla mnie śmierdzącą niespodziankę i trzeba było go przebrać :-)

He he u mnie tez sloneczko i dlatego dzis wybylismy na dluzszy spacer... Zachaczylam tez o sklep dla dzieci i kupilam lego duplo i bedziemy sie uczyc budowac z klocuszkow....:-)

Anetka- slodziutkie szczeniaczki....:tak::tak::-)

reklama
Hejo:-):-)

U nas znów ładnie słoneczko świeci, mam nadzieję że taka pogoda utrzyma się na dłużej.

Marcel dzisiaj wstał o 9.30 więc chciałam go przetrzymac do wieczora ale właśnie niedawno odjechał na kanapie i teraz chrapie w najlepsze:baffled: Mam nadzieję, że nie będzie długo spał:sorry2: Olivia na powietrzu śpi już ponad 3 godziny:szok: Wyśpi się i znowu da czadu wieczorem:sorry2:

Anetka to można powiedziec że jesteś psią babcią:-D;-) Słodkie szczeniaczki:tak:

Do góry