reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejo

Elcia szerokiej drogi

Paula super ze sie udalo, a na jakich warunkach sie dogadalisci? bo cos o necie i tel stacjonarnym pisalas?

Kata witaj, fajnie ze pogode mieliscie bo wtedy jest co robic. Nam sie z Dota nie udalo spotkac niestety :-:)-(

a my dzis na obiad do tesciowej, bede moje ukochane golabki, nikt takich dobrych nie robi mniammm a potem wieczorkiem grill u R brata bo wrocil z wczasow.

lece paaa

reklama
dzień dobry! ;-)
BB ożyło :-D-jak fajnie widzieć tu jakiś ruch w postach :-D
my mamy dziś leniwą niedzielę :tak::-p-nic nam się nie chce.....

Paula-gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kata-witaj-fajnie że tak wam się wyjazd udał ;-):tak:
Kasia-o...chyba Oliś usnął bo przesyłka nie dotarła....:-D
Stefanko-gdyby tam wpuścić nasze wszystkie smerfy razem wzięte......ciekawe czy byłyby poza prawem :-D-i już widzę tą wystawę...:szok:ale by wyglądała....:-p
Ela-spokojnej drogi bez piratów...
Jutrzenka-hejo.;)

Kasiu a jakie Stefanka może mieć sny, zbereźnica ;-):-p
Elcia szerokiej drogi :tak:
Kata witaj i czekamy na fotencje :-)
Paula suuuuuper, to mówisz, że jak będę w Polsce to parapetówę robisz? :-D
Jutrzenka podeślij mi trochę tych gołąbków ;-)
Miłej niedzieli Dziewczynki:-)

Ps. Pamiętajcie w życiu nie puszczajcie dzieciom tej piosenki, bo przepadną i nic innego nie pozwolą sobie włączyć ;-):-)
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=K2Q6OPHBgOs"]YouTube - Cidinho & Doca - Rap das armas[/ame]

DZIEN DOBRY:-)
Widze,ze te upały dają Wam sie we znaki i na bb mało siedzicie;-)
Dzisiaj przyjezdza moj Krzysio...jej...jak ja nie potrafie zyc w rozłące...niby 10 dni....no nic...natepne rostanie dokladnie za rok.....ale o tym nie mysle....

Kata prosze ocenzurowac fotki i nie wstawiac wszystkich...hihi:-Da swoją drogą ta Kata to kolejna sympatyczna babka-jakos tak sie zlozyło,ze Grudniowki tym sie charakteryzują...no! podlizalam sie:-D:-D

ściskamy cieplutko!!! jutro uciekamy troche pozwiedzac tu i tam...jak mi sie uda zajrze za tydzien......
moc buziaków znad morza:tak::tak::-):-):-):-)

Kacha wysle priorytetem :tak::tak:, A Ty to masz gloe jednak, zlot grudniowek :warszawskich" zrobimy u Pauli i oblejemy chatke.

Paula co Ty na to?? :-p:-p:-p:-D:-D:-D.

a kiedy Ty Kasia dokladnie bedziesz?? ja mam jeden weekend wrzesniow napewno zajety bo mamy impreze w pracy tj chyba jesli dobrze pamietam ten 25.09.

A kto by sie pisal na spotkanie???, Paula, Asia, Anetka?? A moze ktos z dalszych stron tez??

Dotka hej

Kasia hej hej, poleniu**** sobie :tak:

Stefcia moze ta ich nocka w hotelu Ci sie snila :-D:-D

Kuba spi, moj kochany synek wie ze idziemy na obiad i zasnal przed 11 a ostatnio sie troche przestawil i normalnie po 12 zasypia :tak:. Fajnie bo bym musiala go budzic a tak to wstanie i go wezme i do tesciow pognamy to i on zje z nami.

R pojechal na Okecie zawiezc brata z rodzina na lotnisko bo na Rodos polecieli, fajowo na 2 tygodnie :tak::tak:, ach tez bym jeszcze gdzies pojechala

reklama
Do góry